Išgirskite: „Eurovizijos“ atrankos dalyvė Ofelija ir „3Sun-C“ pristato dainą „Narkotikas“

Grupė „3Sun-C“, Lietuvoje pagarsėjusi savo sarkastiškomis, maištingomis ir neretai šypsenas sukeliančiomis dainomis, įrašė naują kūrinį kartu su atlikėja Ofelija (Liepa Maknavičiūte).

 Ofelija ir Philas Phauleris.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Ofelija ir Philas Phauleris.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Ofelija.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Ofelija.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „3Sun-C“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „3Sun-C“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 12, 2018, 11:47 AM

Ši atlikėja sausio 30 dieną dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje. Kūrinį  „Narkotikas“ įrašyti padėjo ir Philas Phauleris - didžėjus ir prodiuseris iš Slovakijos.

Liepa Maknavičiūtė su Philu Phauleriu svečiavosi Lietuvoje ir mestelėjo idėją įrašyti bendrą kūrinį. Keisčiausia tai, kad anksčiau jie nebuvo pažįstami. Ir tai jau nebe pirmas toks tarptautinis „3Sun-C“ muzikinis projektas.

Grupė „3Sun-C“ (Dovydas, Tomas ir Edgaras) susikūrė 2013 m. Nors muzikinę patirtį vaikinai skaičiuoja jau gerą dešimtmetį. Nuo susikūrimo grupė sudalyvavo begalėje renginių. Debiutinis grupės albumas,,Kas čia rajone" buvo išleistas 2014 m. gruodžio mėnesį. Prieš metus pasirodė ir antrasis - ,,Kas čia rajone 3,6 ‰".

Grupės kūrinių nevengia žinomiausios radijo ir TV laidos. Dainos ,,Mama mane rodys per farus" garso takelis buvo naudojamas TV3 laidoje "Farai", dainos ,,Kas čia rajone’’ garso takelis buvo panaudotas Kamilės Milašiūtės filme ,,Motinos diena". 

Grupė bendradarbiavo su daugybe žinomų atlikėjų – nuo hiphopo veteranų Broo ir Ygos iki popdainininko Sashos Song. Milijonines „Youtube“ kanalo peržiūras pasiekė savo sarkastišku repo stiliumi apie šių dienų aktualijas, nors pastaruoju metu įrašuose skamba vis rimtesnės temos. 

Dainininkė Ofelija 2016-aisiais išleido pirmąjį albumą. Bandžiusi kurti grupę kartu su Algiu Ramanausku-Greitai bei sėkmingai sudalyvavusi laidoje ,,Nauja legenda”, Liepa buvo nominuota ,M.A.M.A. Metų proveržio kategorijoje, tačiau tuo metu ji buvo gerokai atitrūkusi nuo Lietuvos - dirbo modeliu, dainavo Kinijoje. 

Netikėtai susiklosčius aplinkybėms atlikti muzikinę praktiką Anglijoje Liepa susipažino su talentingu didžėjumi Philu Phauleriu ir pradėjo naują projektą „Phauler X Ofelija“. 

Ofelija teigia, jog nauja šokių muzikos stilistika leidžia išeiti iš ,,komforto būsenos” ir naujai žvelgti į dainų kūrimą.

Bendras „3Sun-C“ ir Ofelijos kūrinys:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?