„Eurovizijos" finalininkas Sasha Songas pateko į ligoninę

Sausio dvyliktosios vakarą Sasha Song – Dima Šavrovas, viešėdamas pas vaikystės draugę ir mėgaudamasis jos pagaminta japoniško maisto vakariene, staiga pasijuto blogai. Atlikėjui sunegalavo skrandis, pilvą ėmė raižyti skausmai. Nei vienas iš kitų kompanijoje buvusių bičiulių panašių simptomų nepajuto.

 Sasha Songas.<br>Organizatorių nuotr.
 Sasha Songas.<br>Organizatorių nuotr.
 Sasha Songas.<br>Organizatorių nuotr.
 Sasha Songas.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 13, 2018, 12:22 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:24 PM

Sasha Songas, žinodamas, jog skrandis – silpnoji jo kūno vieta, mėgino nekreipti dėmesio į kankinančius skausmus, tikėdamasis, jog jie netrukus liausis. Tačiau situacijai blogėjant, atlikėjo draugai nedelsė ir iškvietė medikus. Sasha Song – Dima Šavrovas buvo nuvežtas į privačią gydymo įstaigą.

Laimei, infekcija nebuvo nustatyta, atlikėjui diagnozuotas ūmus gastritas. Nors medikai populiariam dainininkui primygtinai siūlė stacionare praleisti dar porą dienų, Sasha Song nenorėjo nė girdėti – po atkaklių prašymų šįryt jis buvo išleistas gydytis namo.

Atlikėjas vis kartojo,kad sausio 14 vakarą jo laukia itin svarbus renginys – senų Naujųjų metų progai skirtas akustinis romansų vakaras „Legendos" klube Vilniuje, kuriam jis ilgai ruošėsi, ir teigė, jog nė už ką nenori nuvilti savo gerbėjų ir leisti ilgai lauktam koncertui neįvykti. Anot medikų, toks atkaklus ir užsispyręs pacientas – nedažnas atvejis. Palinkėjus sveikatos ir sėkmės, atlikėjas buvo išleistas namo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?