„Eurovizijos“ laimėtojas Alexanderis Rybakas vėl bandys į ją patekti

Jau kovo 10 dieną Norvegija išsirinks atlikėją, kuris šaliai atstovaus „Eurovizijos“ dainų konkurse Portugalijoje.

Alexanderis Rybakas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Alexanderis Rybakas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2018, 12:00 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:05 PM

Išplatintame pranešime skelbiama, kad kartą šį konkursą jau laimėjęs Alexanderis Rybakas grįžta į „Eurovizijos“ sceną ir bus vienas iš dešimties besivaržančių dalyvių. 

„Į šios dainos kūrimą įdėjau labai daug pastangų ir laiko, todėl labai džiaugiuosi, kad vėl grįžtu į „Melodi Grand Prix“ (Norvegijos nacionalinė atranka į „Eurovizijos“ dainų konkursą). Tikiu, kad ši daina pasieks daugybę žmonių visame pasaulyje!“ – sako atlikėjas A.Rybakas.

Žinia, kad A.Rybakas grįžta į „Eurovizijos“ atrankas, buvo paskelbta Norvegijos nacionalinio transliuotojo surengtoje spaudos konferencijoje, kur buvo pristatyti visi atrankos finalininkai.

Prieš 9 metus, Aleksandras dalyvavo atrankoje su daina „Fairytale“ ir tąkart laimėjo nacionalinę atranką surinkęs rekordinį balų skaičių. Vėliau jis iškovojo triuškinančią pergalę „Eurovizijos“ dainų konkurso finale. Daina „Fairytale“ vis dar įrašyta į konkurso istoriją kaip rekordinė – už ją buvo atiduota daugiausia balsų per visą istoriją iki tol. Šiemet atlikėjas konkurse dalyvaus antrą kartą - su savo paties parašyta daina „That‘s How You Write A Song“.

Sugrįžimą į „Melodi Grand Prix“ atlikėjas vertina kaip naują žingsnį jo muzikinėje karjeroje. „That‘s How You Write A Song“ – linksma ir netikėta popstiliaus daina su 70-ųjų metų disko ir fanko muzikinio stiliaus prieskoniais.

Dainos žodžiai, parašyti paties Alexanderio, yra apie tikėjimą savimi ir savo paties idėjomis, apie tai, kad žengus vieną žingsnį link savo svajonės tikrai įmanoma ją pasiekti.

„Būsiu labai laimingas, jeigu sugebėsiu įkvėpti daugiau žmonių tikėti savo talentu ir išdrįsti savo idėjas ir mintis išrašyti popieriuje!“ – apie savo dainos pagrindinę mintį kalba atlikėjas. 

A.Rybako didžiausia svajonė šiuo metu, be abejo, yra atstovauti Norvegijai Portugalijoje: „Žinau, kad šansai tam pačiam atlikėjui laimėti „Euroviziją“ antrą kartą gali būti maži, bet man būtų didžiulė garbė vėl atstovauti Norvegijai!“.

Konkursui skirta A.Rybako daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.