Gausi „Garzen“ šeima Vilniuje savaitgalį pristatys Tel Avivo skambesį

Šį savaitgalį sostinę užplūs spalvingas muzikantų būrys iš Izraelio. Įrašų kompanijos „Garzen Records“ delegacija bičiuliams Lietuvoje pristatys unikalų Tel Avivo skambesį.

 „The White Screen“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „The White Screen“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Abrão.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Abrão.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „Deaf Chonky“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „Deaf Chonky“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Hila Ruah.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Hila Ruah.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 24, 2018, 12:53 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:54 PM

Net 9 muzikos grupių, atlikėjų bei didžėjų komanda Vilniuje surengs „Garzen“ festivalį ir tokiu būdu pasveikins sėkmingiausią klubo „Opium“ renginių seriją „Smala“ su penktuoju gimtadieniu.

Festivalis neapsiribos klubo sienomis – gyvo garso koncertai penktadienio ir šeštadienio vakarais vyks kultūros erdvėje „Paviljonas“. 

Čia pasirodys artistai, kurie drąsiai trina ribas tarp elektronikos ir rokenrolo bei gali papasakoti įdomias gyvenimo istorijos. Pavyzdžiui, merginių duetas „Deaf Chonky“ jau spėjo susilaukti dėmesio mūsų šalyje, kai savo kūriniui „Dolijute“ panaudojo to paties pavadinimo lietuvišką sutartinę. Dar vienas penktadienio svečias Abrão devyniasdešimtaisiais buvo žinomas atlikėjas Brazilijoje, o šiame amžiuje save iš naujo atrado protėvių žemėje prisijungęs prie „Garzen“ komunos. 

Šeštadienį į „Paviljono“ sceną lipsiančios grupės „The White Screen“ nariai visuomet koncertuoja apsirengę baltai, lūpas pasidažę raudonai ir provokuoja drąsiais dainų vaizdo klipais. To nevengia ir kiti festivalio dalyviai „The Crotches“ ar Hila Ruah. 

„Smala“ visuomet ieško šviežių muzikos idėjų, o pristatyti kažką netikėto vilniečiams yra viena pagrindinių mūsų ambicijų. Todėl pasitarę su geriausiais „Smalos“ draugais „Red Axes“, nusprendėme gimtadieniui pakviesti ne tik juos, bet ir visus jų artimuosius iš Tel Avivo“, – pasakojo renginių serijos iniciatorius ir bene dažniausiai pasaulyje šiuo metu linksniuojamas Lietuvos didžėjus Manfredas. 

Pats jis kartu su „Garzen Records“ krikštatėviais „Red Axes“, dar dviem Tel Avivo klubinės scenos atstovais Asafu Samueliu ir Uriah Klapteriu bei „Smalos“ bendrais „12 inčų po žeme“ rūpinsis labiau šokiams skirta festivalio dalimi klube „Opium“. Čia veiksmas tiek penktadienį, tiek šeštadienį persikels iškart po koncertų „Paviljone“.

 „The White Screen“ vaizdo klipas „Hamem Oti“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.