Pamatykite: linksmojo dueto „Twosome“ narys Justinas pristato naują klipą „Tau“

„Pasimetęs esu“...iš dainos žodžių neišmesi, tiesa? Justinas Stanislovaitis – sėkmingai muzikos kelią pradėjęs dar prieš kelis metus atlikėjas bei dainų autorius. Sukūręs tiek kūrinių, kad galėtų išleisti daugiau nei kelis albumus.

Justinas Stanislovaitis.<br>T.Bauro nuotr.
Justinas Stanislovaitis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2018, 3:29 PM, atnaujinta Feb 7, 2018, 3:34 PM

Vienas iš jų jau yra įrašinėjamas, kuris bus pristatomas artėjant vasarai. Albumas bus ypatingas, kitoks, turintis tam tikrą idėją. Kokia ji? Kol kas Justinas to neatskleidžia, tačiau šiandien klausytojams pristato kūrinį „Tau“, kuris žada, kad rytoj viskas bus kitaip.
 
Ne paslaptis, kad Justinas Stanislovaitis yra grupės Justin 3" grupės ašis. Tai žmogus, kuris kupinas idėjų ir visada su jomis dalinasi su savo grupės nariais. Šį kartą klausytojai gali išgirsti kūrinį, kuris pasakoja, jog nepaisant rytojaus, šiandien yra ta diena, kada gali būti su tuo, kas yra šalia. Net jei rytoj bus kitaip, šiandien yra ta diena, kai turi visas galimybes savo rankose.
 
Kiekviena diena – nauja istorija. Taip gyvena „Justin 3" dainų autorius ir atlikėjas Justinas. Daug veiklos, daug įvairiausių projektų, kurie skatina tobulėti ir augti kaip asmenybei. Nepaisant visko, jis žino savo tikslą ir jo siekia žengdamas koja kojon su dabartiniais grupės nariais bei naujais projektais.
 
Šiuo metu J.Stanislovaitis sėkmingai skina kelią kartu su Pauliu Šinkūnu Eurovizijos" atrankoje. Jų duetas „Twosome“ - jau antrame etape su daina „Hello“.
 
Šiandien grupė Justin 3" kviečia pasiklausyti bei įvertinti vaizdo klipą „Tau“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.