Pirmąją vinilo plokštelę išleidžiantis klubas „Opium“ švęs Vilniuje ir Berlyne

Lietuvos gimtadienio išvakarėse svarią priežastį švęsti turės ir sostinės klubas „Opium“. Jis klausytojams pristatys pirmąjį savo muzikos rinkinį, išleistą vinilinės plokštelės formatu.

 Klubas „Opium“. <br> T.Stuko nuotr.
 Klubas „Opium“. <br> T.Stuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2018, 11:29 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:31 AM

Netrukus prekyboje pasirodysianti kompiliacija „Opium of the People“ bus pagerbta dviem įsimintinomis šokių naktimis. Plokštelei skirti renginiai vyks šį ketvirtadienį namų aikštelėje Vilniuje ir kovo 24-ąją Berlyno klube „Salon zur wilden Renate“.

Tarptautinio lygio klubinės kultūros institucija užsienyje vadinamo „Opium“ programos vadovas V į debiutinę klubo rinktinę delegavo 13 kūrinių. Absoliuti dauguma jų autorių klubo renginiuose grojo nekart ir todėl yra tapę neatsiejama klubo šeimos dalimi bei be abejonių nusipelno publikos numylėtinių statuso.  

Australai Krisas Baha ir Dreems, vokiečiai Sebastianas Voigtas bei Laueris, ispanas Hugo Capablanca, kanadietis Thomas Von Party, amerikietis Sharifas Laffrey, meksikietis Theusas Mago, rusai „Plungerbird & Beard in Dust“, Izraelio atstovas Autarkic – tokia kosmopolitiška kompanija dedikavo dar niekur negirdėtus autorinius darbus savo mėgstamiausiam klubui šiaurės Europoje.   

Šalia draugų iš visų pasaulio po kūrinį skyrė ir nusipelnę vietos artistai, be kurių naktys Islandijos gatvėje ne pirmus metus būtų žymiai ramesnės. Savo kūrybos vaisiais „Opium of the People“ plokštelę papildė jau minėtas V, Manfredas, Pletnevas ir kūrybinis susivienijimas „Siaubas“. 

Pirmąją klubo kompiliaciją paskutinę kovo savaitę išleis įrašų kompanija „Le Temps Perdu“. Visi aukščiau išvardyti atlikėjai plokštelę švęs ne tik šį ketvirtadienį Vilniuje. Darkart jie susitiks kovo 24-ąją kultiniame Berlyno klube „Salon zur wilden Renate“. Jungtis prie šio nuotykio ir jau dabar planuotis kelionę į klubinės kultūros meką kviečiami visi sniego žmogaus bendraminčiai Lietuvoje ar už jos ribų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.