Andrius Kaniava ir Daddy Was A Milkman atskleidė mažai žinomus savo talentus

Jau kitą savaitę muzikos mylėtojai turės progą vienoje vietoje gyvai išgirsti ir pamatyti aktyviausius įvairių žanrų Lietuvos muzikos atlikėjus.

 Daddy Was A Milkman.<br> AGATA nuotr.
 Daddy Was A Milkman.<br> AGATA nuotr.
 Andrius Kaniava.<br> AGATA nuotr.
 Andrius Kaniava.<br> AGATA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 15, 2018, 11:33 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:40 AM

Vasario 22 – 25 dienomis Vilniaus knygų mugėje įsikursianti „Muzikos salė“ pasižymi ir tuo, kad joje galima be scenos barjero sutikti žinomus muzikantus ir akis į akį kalbėtis su jais apie kūrybą ar laisvalaikio pomėgius.

Aktorius, režisierius, dainų autorius ir atlikėjas Andrius KaniavaMuzikos salės“ pokalbių scenoje pasakos apie savo naujausią darbą – miuziklą vaikams „Pabėgimas iš Trepsės namų". „Muzikos salės“ rengėjų interviu A. Kaniava sako, kad nuo jaunystės mėgsta klausytis „Led Zeppelin“, o į savo koncertą norėtų pakviesti Mikę Pūkuotuką. 

Vieniems iš teatro scenos, kitiems iš dainuojamosios poezijos koncertų pažįstamas atlikėjas mielai skiria laiką žirginiam sportui ir buvimui su vaikais. A. Kaniava dar norėtų išmokti šokti, piešti ir anglų kalbos. O mažai žinomas atlikėjo talentas – obuolių pyrago gaminimas. 

 „Muzikos salės“ interviu su Andrium Kaniava: 

Naujienų „Muzikos salės“ pokalbių scenoje ketina pranešti ir elektroninės muzikos kūrėjas Daddy Was A Milkman. Video interviu atlikėjas nustebino pasakęs, jog moka vairuoti aštuoniolikos ratų vilkiką. Laisvalaikiu mėgstantis žaisti lauko tenisą ir su žmona ieškoti naujų vietų vakarienėms, Daddy Was A Milkman dar norėtų išmokti groti būgnais, pagaminti skanų desertą ir skraidyti. 

„Muzikos salės“ interviu su Daddy Was A Milkman: 

„Muzikos salėje“ lankytojų taip pat lauks gyvi žinomų atlikėjų, grupių ir orkestrų koncertai. „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristatys savo pirmąją vinilinę plokštelę, pavadintą „Dantų plokštelė“ ir surengs naujo vaizdo klipo premjerą. Vidas Bareikis, pasiryžęs šiais metais sugroti Lietuvoje 100 koncertų, klausytojams pateiks ketvirtojo savo studijinio darbo „KATUKAVAKARE?“ dozę. Jaunosios kartos lietuviško roko vėliavnešiai - grupė „ba.“ savo penkmečio proga pristatys foto knygą ir albumą „The best of 2012-2017”. 

„Muzikos salėje“ lauks ir Antano Gluskino režisuoto, pagal Rimanto Kmitkos romaną sukurto spektaklio – diskotekos „Pietinia Kronikas“ pristatymas. Domantas Razauskas, visą gyvenimą svajojęs apie kietą, gitarinį skambesį, su grupe „Vos Vos" surengs albumo „Vos Vos" premjerą. Andrius Kulikauskas su bičiuliais scenoje pristatys naują savo autorinių dainų rinkinį „Ateina Dievas“.

Projektą „Muzikos salė“ organizuoja Lietuvos gretutinių teisių asociacija AGATA. Projektas iš dalies finansuojamas LR Kultūros ministerijos Kūrybinės veiklos, autorių teisių ir gretutinių teisių apsaugos programos lėšomis. Projektas yra tarptautinės Vilniaus knygų mugės dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.