Staigmena: į „Eurovizijos“ atranką sugrįš dvi iškritusios dainos

„Eurovizijos“ atranką stebintys žiūrovai pirmadienio rytą sulaukė netikėtumo. Paaiškėjo, kad prieš pusfinalių etapą į kovą bus sugrąžintos dvi iš jos iškritusios dainos.

„Eurovizijos“ atrankos vedėjai U.Skonsmanaitė ir M.Stonkus.<br>T.Bauro nuotr.
„Eurovizijos“ atrankos vedėjai U.Skonsmanaitė ir M.Stonkus.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2018, 7:28 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:33 AM

Atranką rengiančios LRT televizijos laidoje „Labas rytas, Lietuva“ šią žinią pranešė LRT vyriausiasis prodiuseris, Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

Po du šeštadienius vykusių antrojo atrankos etapo kovų į kitą turą iš 24 dainų žengė 12.

Jas atlieka Kotryna Juodzevičiūtė, Jurgis Brūzga, Godo, Paula, „Twosome“, GeraiGerai su Silvija Pankūnaite, „Saulės kliošas“, Marija, „The Roop“, Monika Marija, Gabrielius Vagelis ir Ieva Zasimauskaitė.

Tačiau pirmadienį paaiškėjo, kad pusfinalių etape kausis ne tik šios dainos, bet ir dar du kūriniai.

Juos į kovą galės sugrąžinti šiandien ir rytoj portale lrt.lt vyksiančiame balsavime dalyvausiantys žiūrovai. Balsuoti galite paspaudę čia.

Jie galės rinktis iš dvylikos dainų, kurios iškrito antrajame etape. Jas atlieka Živilė Gedvilaitė, Audrius Petrauskas, Agnė Michalenkovaitė,  Greta Zazza, Ruta Loop, Elizabeth Olshey, Milda Rasilavičiūtė, Lukas Norkūnas, Benas Malakauskas, Germantė Kinderytė, Vidas Bareikis ir Juozas Martin.

Kurios iš šių dainų gaus „antrąjį šansą“, paaiškės trečiadienį.

Sugrąžinti dvi dainas į pusfinalių etapą nuspręsta, pastebėjus, jog antrajame etape iškrito nemažai publikai patikusių pasirodymų, tad dabar žiūrovams suteikta galimybė „išgelbėti“ du iš jų.

Be to, tai atrankai, kuri baigsis kovo 11-ąją Kauno "Žalgirio" arenoje vyksiančiu finalu, suteiks papildomos intrigos – neabejojama, kad bent dalis iškritusių atlikėjų aktyviai ragins savo klausytojus balsuoti internetu ir taip suteikti jiems dar vieną progą kovoti dėl kelialapio į Lisaboną, kur gegužę įvyks didžiausias Europos dainų konkursas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.