Paaiškėjo, kurios dvi iškritusios dainos sugrįš į „Eurovizijos“ atranką

„Eurovizijos“ atranką stebintys žiūrovai trečiadienį sužinojo, kurie du iš jos iškritę kūriniai gaus antrąją galimybę ir bus sugrąžinti į kovą.

„Eurovizijos“ atrankos vedėjai.<br>T.Bauro nuotr.
„Eurovizijos“ atrankos vedėjai.<br>T.Bauro nuotr.
Ruta Loop.<br>T.Bauro nuotr.
Ruta Loop.<br>T.Bauro nuotr.
Greta Zazza.<br>T.Bauro nuotr.
Greta Zazza.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 21, 2018, 7:32 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:45 AM

Prieš dvi dienas buvo paskelbta, kad prieš atrankos pusfinalių etapą, kuris prasidės šį šeštadienį, į kovą bus sugrąžintos dvi iš jos iškritusios dainos.

Į pusfinalius anksčiau pateko Kotryna Juodzevičiūtė, Jurgis Brūzga, Godo, Paula, „Twosome“, GeraiGerai su Silvija Pankūnaite, „Saulės kliošas“, Marija, „The Roop“, Monika Marija, Gabrielius Vagelis ir Ieva Zasimauskaitė. Tačiau pirmadienį paaiškėjo, kad kausis ne tik šios dainos, bet ir dar du kūriniai.

Juos į mūšį sugrąžino portale lrt.lt vykusiame balsavime dalyvausiantys žiūrovai.

Jie galėjo rinktis iš dvylikos dainų, kurios iškrito antrajame etape. Jas atlieka Živilė Gedvilaitė, Audrius Petrauskas, Agnė Michalenkovaitė,  Greta Zazza, Ruta Loop, Elizabeth Olshey, Milda Rasilavičiūtė, Lukas Norkūnas, Benas Malakauskas, Germantė Kinderytė, Vidas Bareikis ir Juozas Martin.

Sugrąžinti dvi dainas į pusfinalių etapą nuspręsta, pastebėjus, jog antrajame etape iškrito nemažai publikai patikusių pasirodymų, tad žiūrovams suteikta galimybė „išgelbėti“ du iš jų.

Trečiadienio rytą LRT televizijos laidoje „Labas rytas, Lietuva“ paskelbta, kad šį žiūrovų balsavimą laimėjo dainininkė Greta Zazza – jos atliekamas kūrinys „Broken Shadows“ surinko 4486 balsus.

Dėl antrosios vietos, regis, kilo detektyvas – dar antradienio vakarą atrodė akivaizdu, kad ją užims Vidas Bareikis su kūriniu „Pusvalanduko“. Tačiau per naktį jį aplenkė dainininkė Ruta Loop su kūriniu „Positive Thoughts“. Tad ji ir keliaus į pusfinalį.

LRT eteryje paskelbta, jog rezultatai dar bus patikrinti – ar balsavimas vyko sąžiningai ir nebuvo techninių manipuliacijų. 

Dviejuose atrankos pusfinaliuose, kurie vyks šį ir kitą šeštadienį, skambės po septynias dainas.

Į finalą, kuris vyks Kauno "Žalgirio" arenoje kovo 11 dieną, pateks šešios dainos.

Į atranką žiūrovų sugrąžinti kūriniai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.