Festivalyje „Positivus“ koncertuos „The Prodigy“ ir Tove Lo

Vienas didžiausių Baltijos šalių muzikos festivalių „Positivus“ pirmadienio rytą atskleidė dar keletą savo šio sezono žvaigždžių.

 „The Prodigy“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „The Prodigy“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2018, 10:44 AM, atnaujinta Feb 26, 2018, 10:48 AM

Latvijos pajūrio miestelyje Salacgryvoje liepos 20-22 dienomis vyksiančiame renginyje kasmet lankosi ir didelis būrys muzikos gerbėjų iš Lietuvos.

Dar pernai buvo paskelbta, kad šiame festivalyje 2018-aisiais koncertuos garsus australų dainininkas Nickas Cave'as su savo grupe „The Bad Seeds“.

Pirmadienį paskelbti dar keli garsūs vardai, kurie spindės festivalio scenoje.

Bene ryškiausias iš jų – britų grupės „The Prodigy“, kuri energingą ir ekstravagantišką elektroninę muziką kuria jau beveik tris dešimtmečius.

Hitų „Firestarter“, „Voodoo People“, „Breathe“ ir daugybės kitų trankių kūrinių autoriai garsėja didžiulės energijos kupinais pasirodymais, kuriuos jau yra matę ir lietuviai - „The Prodigy“ mūsų šalyje yra viešėję tris sykius. „Positivus“ scenoje jie pasirodys šeštadienio vakarą.

Švedų dainininkė Tove Lo kuria tamsią, įsimenančią popmuziką, dėl kurios kritikų kartais yra vadinama liūdniausia mergina savo šalyje.

Su „Coldplay“ ir kitomis ryškiausiomis žvaigždėmis bendradarbiavusi dainininkė jau yra išgarsėjusi abiejose Atlanto pusėse. Ne tik muzika, bet ir seksualiomis fotosesijomis ir provokuojančiu elgesiu – pavyzdžiui, atlikdama dainą „Talkin' Body“ ji mėgsta scenoje apnuoginti krūtinę.

Romantikos ir melancholijos kupiną muziką festivalyje gros amerikietis Lauv, festivalyje taip pat pasirodys elektroniką ir alternatyvųjį roką derinanti JAV atlikėja Torres, kanadiečių folkroko grupė „The Barr Brothers“, britų elektroninės muzikos prodiuseris Mura Masa.

„The Prodigy“ klipas „Wild Frontier“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.