Prieš „Eurovizijos“ atrankos pusfinalį – kardinalūs pakeitimai dainininkės Paulos pasirodyme

Iki finalinio nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos etapo liekant tik vienam žingsniui, dainininkė Paula Valentaitė ruošiasi pateikti staigmeną ne tik komisijai, bet ir žiūrovams. Šį vakarą vyksiančiame pusfinalyje mergina ketina pasirodyti su kardinaliai pakeistu pasirodymu.

Prieš „Eurovizijos“ pusfinalį – kardinalūs pakeitimai dainininkės Paulos pasirodyme.  <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Prieš „Eurovizijos“ pusfinalį – kardinalūs pakeitimai dainininkės Paulos pasirodyme.  <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2018, 10:45 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 5:56 PM

„Tai mano antrasis bandymas šiame konkurse. Praėjusiais metais dalyvaudama atrankoje, žinoma, kad jaučiausi kitaip – daug ko nežinojau, su komanda stengėmės padaryti viską taip, kaip iš anksto sugalvodavome. Netgi į neigiamus komentarus kitaip reaguodavau, tad šie metai tikrai kitokie. Mažiau streso, nežinios, kitaip tariant, kur kas labiau galiu įsijausti į kūrinį“, – atvirauja Paula.

Pasak jaunos dainininkės, atrankoje sukaupta patirtis ir gerbėjų ratas šiais metais yra būtent tai, dėl ko galima ne tik daugiau eksperimentuoti, bet ir labiau pasikliauti jausmais. Juk būtent pati dainininkė ir parašė šį kūrinį.

„Nežinau, ar pusfinalis bus paskutinis žingsnis šiame etape, ar dar turėsiu galimybę pakovoti dėl kelialapio į didįjį konkursą, tačiau dabar turiu tikslą parodyti, kaip jaučiuosi ir ką šis kūrinys spinduliuoja. Būtent tai ir parodysiu šį vakarą pusfinalyje. Žinoma, noriu eiti toliau ir pasirodyti finaliniame etape, tačiau tai jau priklausys tik nuo komisijos ir žiūrovų“, – teigia mergina.

Paulos pasirodymas nuo ankstesniųjų išsiskirs visišku minimalizmu ir akcentais į dainininkės vidinius išgyvenimus, kurie užslėpti kūrinyje „1 2 3“.

„Aš nenorėčiau atskleisti visų detalių, kadangi, tikiu, kad būtent tas netikėtumo faktorius gali padėti labiau pajusti tai, ką ir noriu pasakyti šia daina. Šį kartą akcentai nenukreipti į choreografiją, ar scenografiją, todėl šių dalykų praktiškai scenoje nebus. Tiesa, vienas rekvizitas ten bus, tačiau jis turės aiškią prasmę ir savo „rolę“ šiame pasirodyme“, – intriguoja Paula.

Dainininkė Paula teigia, kad visuomet išklauso ir savo gerbėjų nuomones apie pasirodymą ir stengiasi į juos atsižvelgti arba paaiškinti rašantiems žmonėms, kodėl daroma taip, o ne kitaip. Tad šis rizikingas žingsnis pusfinalyje iš dalies pasufleruotas būtent gerbėjų.

Jau šį vakarą Paula susirungs antrąjame „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje, iš kurio tik trys dalyviai turės galimybę finale varžytis dėl kelialapio į Lisaboną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.