Dainininkė Monique nesigaili praleidusi puikią progą sublizgėti „Eurovizijos“ atrankoje

Dainininkė Monika Pundziūtė-Monique kovo 11-ąją dainuos Lietuvos atrankos į „Euroviziją“ finale. Tiesa, ne kaip pretendentė atstovauti šaliai, o kaip viešnia.

Dainą, kuri  buvo siūloma  M.Pundziūtei, „Eurovizijos“ atrankoje atlieka kita  dainininkė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Dainą, kuri buvo siūloma M.Pundziūtei, „Eurovizijos“ atrankoje atlieka kita dainininkė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2018, 8:23 PM

Neseniai M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje Metų atlikėja paskelbta 20-metė dainininkė dar 2017-ųjų pabaigoje svarstė, ar nevertėtų dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje, tačiau galiausiai atsisakė šios galimybės.

Įdomu tai, kad daina, su kuria atrankoje galėjo dalyvauti Monique, skamba atrankoje – ją sėkmingai atlieka kita dainininkė.

Nors M.Pundziūtė neatskleidžia, apie kurią dainą kalbama, muzikos pasaulio užkulisiuose tai nėra paslaptis – tai su ja ne sykį dirbusio kompozitoriaus Vytauto Bikaus kūrinys „When We’re Old“, kurį atlieka Ieva Zasimauskaitė.

Ši daina šeštadienį pateko į „Eurovizijos“ atrankos finalą - antrajame psusfinalyje surinko daugiausiai ir žiūrovų, ir komisijos balsų.

Kai V.Bikus įrašė pirmąją šios dainos versiją, jis svarstė apie kelias atlikėjas. Galimybę su šiuo kūriniu dalyvauti atrankoje turėjo M.Pundziūtė, tačiau galiausiai atmetė šį pasiūlymą.

„Daina man labai patinka. Ji – nuostabi. Bet supratau, jog nesu išgyvenusi tokios meilės, tokių didelių jausmų, kad galėčiau ją sudainuoti visa širdimi.

Kita atlikėja tai padarė, ir jai sekasi puikiai. Man labai gražu. Ar nesigailiu, kad praleidau progą? Tikrai ne“, – „Lietuvos rytui“ sakė „X faktoriaus“ laimėtoja Monique.

Ateityje ji ketina būtinai dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje – galbūt net kitais metais.

„Jau dabar rašomos dainos mano naujam albumui. Pora jau yra, klausydamasi pagavau save galvojančią, ar jos tiktų „Eurovizijai“.

Mane labai domina šis renginys, juolab kad turiu norą savo muziką nešti kuo plačiau ir toliau“, – sakė dainininkė.

Kovo 11-ąją ji žengs į Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančio atrankos finalo sceną.

„Finale būsiu vienintelė, kuri neturi ko nors įrodyti dalyviams arba žiūrovams. Aš ten būsiu dėl geros nuotaikos, gero šou – žiūrovams, komisijai, dalyviams.

Mano darbas yra padaryti, kad visiems būtų tiesiog gera. Mano misija svarbi todėl, kad konkursuose lengva pamiršti, jog muzikos esmė yra gydyti, atpalaiduoti, užburti žmones, o ne juos sukiršinti“, – sakė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.