Grigorijus Lepsas grįžta į Lietuvą su vieninteliu koncertu

Grigorijus Lepsas jau daug metų yra vienas geidžiamiausių ir populiariausių dainininkų, kurio kiekvienai dainai lemta tapti hitu, o kiekvienas koncertas vyksta pilnoje salėje. Pernai savo 55 metų jubiliejų atšventęs atlikėjas, šiemet grįžta į Lietuvą su naujausia programa ir senomis pamėgtomis dainomis. Vienintelis dainininko pasirodymas įvyks liepos 11 d. Palangos koncertų salėje.

 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
 Grigorijus Lepsas. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Mar 5, 2018, 10:54 AM

G. Lepsas prieš daugelį metų atrado stebuklingą formulę, kaip kiekvieną savo dainą paversti hitu, kuris užvaldytų radijo eterį, susižertų krūvą muzikinių apdovanojimų, bet svarbiausia – pakerėtų milijonų klausytojų širdis. Jis nebijo eksperimentuoti, drąsiai imasi naujų projektų ir atlieka dainas su jaunos kartos atstovais.

„Aš labai mėgstu savo darbą ir esu be galo laimingas, kad ir žmonėms patinka tai, ką aš darau scenoje, kokias dainas atlieku. Stengiuosi viską daryti gerai. Savo dabartinę komandą aš rinkau daugiau nei penkerius metus. Tačiau tobulumui ribų nėra, yra tik siekiamybė. Bet jeigu išeinu ant scenos, turiu atiduoti visą save, kitaip būti negali“, – sakė G. Lepsas.

Sunku atrasti paaiškinimą, kodėl jo dainavimas taip giliai paliečia širdį. Gal dėl visko kaltas jo kimus baritonas? O gal su niekuo nesulyginamas tembras ir energetika bei ekspresyvus dainavimas? Dar pridėkime charizmatišką išvaizdą, ekstravagantišką elgesį ir gilių minčių kupinus dainų tekstus. Kiekvienas atlikėjo koncertas – tai tarsi mažas gyvenimas: viena daina priverčia prisiminti jautriausias ir įsimintiniausias gyvenimo akimirkas, kita – primena apie amžinas vertybes. Visa tai daro G. Lepsą unikaliu atlikėju.

Ir pats G. Lepso gyvenimas vertas knygų puslapių: nuo niekam nereikalingo vaikino iki milijoninės gerbėjų minios, nuo skurdo iki prabangaus gyvenimo: jis daug klydo ir net kelis kartus buvo ant mirties slenksčio. Tačiau kiekvieną kartą jis lyg feniksas atgimdavo iš pelenų.

Šlovės muzikantas sulaukė tik 1995 m., kai jam sukako 33 metai ir jis atliko dabar jau legendinę dainą „Natali“.

„Daugiau nei dešimt metų aš dainavau Sočyje. Po to, kai man ten pasidarė per ankšta, aš nusprendžiau savo jėgas išbandyti Maskvoje. Bet manęs ten niekas nelaukė, todėl buvo labai sunku. Kelis kartus aš buvau grįžęs į savo gimtąjį miestą, bet ten irgi nesijaučiau gerai. Daug garso įrašų studijų netikėjo manimi ir nenorėjo bendradarbiauti. Tapau žinomas tik žmonių dėka. Ir esu be galo jiems dėkingas“, – pripažino atlikėjas.

Šiandien, praėjus daugiau nei dvidešimčiai metų nuo tos dienos, G. Lepsas – milijonus gerbėjų turintis muzikantas. Jau ne vienerius metus jo pavardė nedingsta iš „Forbes“ skelbiamų turtingiausių ir sėkmingiausių Rusijos atlikėjų sąrašo viršūnės.

Duetus su Timoti, Ani Lorak ir kitais žinomais Rusijos dainininkais įrašęs muzikantas ne kartą įvertintas „Auksiniu gramofonu“, „Metų šansono“, „Geriausios metų dainos“ ir kitais apdovanojimais.

G. Lepsas kiekvieną savo dainą paverčia tikru šedevru. Jis netausoja savęs ir kiekvienoje jo atliekamoje natoje, žodyje galima pajusti beribį atlikėjo talentą, nevaldomą temperamentą, begalinį švelnumą ir vyriškumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.