„Eurovizijos“ laimėtojas A. Rybakas antrąsyk sieks pergalės šiame konkurse

Šeštadienio vakarą paaiškėjo, kas šįmet atstovaus Norvegijai „Eurovizijos“ konkurse. Šios šalies atranką laimėjo sykį „Eurovizijoje“ jau triumfavęs dainininkas ir smuikininkas Alexanderis Rybakas.

A.Rybakas ne sykį koncertavo ir Lietuvoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Rybakas ne sykį koncertavo ir Lietuvoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-11 02:32, atnaujinta 2018-03-11 08:54

Atrankoje nurungęs devynis konkurentus, Baltarusijoje gimęs 31-erių atlikėjas „Eurovizijos“ konkurse atliks dainą „That's How You Write A Song“.

„Eurovizijos“ konkursas šių metų gegužės 8-12 dienomis vyks Portugalijos sostinėje Lisabonoje. Kas jame atstovaus Lietuvai, paaiškės sekmadienio vakarą, kai Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks nacionalinės atrankos finalas.

„Į šios dainos kūrimą įdėjau labai daug pastangų ir laiko. Tikiu, kad ši daina pasieks daugybę žmonių visame pasaulyje!“ – sako A.Rybakas.

Žinia, kad A.Rybakas grįžta į „Eurovizijos“ atrankas, dar šių metų pradžioje sukėlė didelį susidomėjimą. Mat 2009-aisiais A.Rybako atlikta daina „Fairytale“ iškovojo triuškinančią pergalę „Eurovizijos“ dainų konkurso finale. 

Daina „Fairytale“ vis dar įrašyta į konkurso istoriją kaip rekordinė – tuo metu už ją buvo atiduota daugiausia balsų per visą istoriją. 

„That‘s How You Write A Song“ – linksma ir netikėta popstiliaus daina su 70-ųjų metų disko ir fanko muzikinio stiliaus prieskoniais.

Dainos žodžiai, parašyti paties Alexanderio, yra apie tikėjimą savimi ir savo paties idėjomis, apie tai, kad žengus vieną žingsnį link savo svajonės tikrai įmanoma ją pasiekti.

„Būsiu labai laimingas, jeigu sugebėsiu įkvėpti daugiau žmonių tikėti savo talentu ir išdrįsti savo idėjas ir mintis išrašyti popieriuje!“ – apie savo dainos pagrindinę mintį kalba atlikėjas.

„Žinau, kad šansai tam pačiam atlikėjui laimėti „Euroviziją“ antrą kartą gali būti maži, bet man  didžiulė garbė vėl atstovauti Norvegijai!“, - sakė dainininkas.

Kūrinys, kurį jis atliks šių metų „Eurovizijoje“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.