Ieva Zasimauskaitė atskleidė naują, neįprastą savo sceninį vardą

Sekmadienį Lietuvos „Eurovizijos“ atranką laimėjusi dainininkė Ieva Zasimauskaitė neturėjo kada ilsėtis. Pailsėjusi vos porą valandų, Kaune gyvenanti atlikėja pirmadienio rytą skubėjo į Vilnių, kur jos laukė interviu maratonas.

Ieva Zasimauskaitė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ieva Zasimauskaitė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-12 13:49, atnaujinta 2018-03-12 14:00

Portalo lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje I.Zasimauskaitė dėkojo skaitytojams už palaikymą, sakė, kad dar nėra apsisprendusi dėl galutinės savo numerio „Eurovizijoje“ vizijos, tačiau dramatiškai jos pasirodymas tikrai nesikeis.

Dainininkė dar nėra apsisprendusi ir dėl to, ar kelias dainos „When We're Old“ eilutes, kaip ir Lietuvoje, Portugalijoje atliks lietuvių kalba. Tačiau vis dėlto labiausiai linksta prie to, kad visas kūrinys skambės angliškai – mat jame svarbi kiekviena teksto eilutė, tad norėtųsi, kad Europa suprastų kiekvieną žodį.

Skaitytojai, sužavėti Ievos pasirodyme rodomų vaizdo projekcijų su senyvo amžiaus žmonėmis, klausė, ar ji nenorėtų nufilmuoti kadenciją baigusio prezidento Valdo Adamkaus ir žmonos Almos.

„Būtų nuostabu. Esu dainavusi koncerte, kuriame jie sėdėjo pirmojoje eilėje. Tokios meilės, kaip jų, galima tik pavydėti“, - sakė Ieva.

Pasirodyme Portugalijoje, kitaip nei Lietuvos atrankos finale, į sceną Ievos vyras Marius Kiltinavičius neis – ši jaudinanti akimirka liks Lietuvoje.

Tačiau į „Euroviziją“ tikriausiai vyks pritariančioji vokalistė – dainininko, antrojoje vietoje likusio Jurgio Brūzgos žmona Akmėja, kuri Ievai talkino ir Lietuvos atrankoje.

I.Zasimauskaitė džiaugėsi, kad dalyvaudama „Eurovizijoje“ šįmet sulaukė tūkstančių laiškų iš viso pasaulio, o taip pat – daug pasiūlymų koncertuoti.

Ji pažadėjo, jog šiais metais pagaliau rimtai kibs į savo muzikinės karjeros reikalus, kartu su kompozitoriumi V.Bikumi ketina įrašyti ne vieną dainą.

„Mano pirmasis vaizdo klipas dabar jau peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų. Tai – nuostabu.

Esu pakviesta rugpjūtį pasirodyti festivalyje „Granatos Live“. Turiu paruošti programą, trauktis nėra kur“, – juokėsi Ieva.

Lrytas.lt skaitytojos paklausta, ar jos pavardė nebus per sunkiai ištariama „Eurovizijos“ gerbėjams užsienyje, Ieva netikėtai atskleidė įdomų planą.

Pasirodo, ateityje ji ketina vadintis nauju sceniniu vardu – Mayi. 

„Sanskrito kalba tai reiškia energiją. Yra visa istorija, kodėl pasirinkau šį vardą – ją atskleisime kiek vėliau“, - sakė krišnaitų tikėjimą išpažįstanti Ieva.

Tiesa, kol kas neaišku, ar būtent šiuo vardu ji žengs į „Eurovizijos“ sceną Portugalijoje – Ieva ir jos komanda apie tai dar mąsto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.