Išgirskite: „Solo Ansamblis“ šauna elektroninį „Limonadą“ ir kviečia į koncertą

Minorinės miesto elektronikos vedliai, kvartetas „Solo Ansamblis“ pristato kūrinį „Limonadas“, kuris užtikrintai tęsia grupės sukurto stiliaus liūdnųjų šokių - „sad dance“ temą.

„Solo Ansamblis“.<br>D.Umbraso nuotr.
„Solo Ansamblis“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2018, 12:07 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:14 PM

Beveik dešimties minučių trukmės lietuvių kalba atliekamas kūrinys vėl laužo tradicinius dainos rėmus - kalba iš lėto ir trunka tiek, kiek kūrėjams svarbu.

„Limonadas“ drąsia forma gvildena tarpusavio santykių ir savęs santykiuose temas bei palieka mįsles. Daugiasluoksnis kūrinys tarp ritmų sumaišo, plaka klausimus: kiek santykių limonadas gali būti saldus, per daug, per mažai, net negera? Gazuotas, putojantis, piktas, išlietas, rūgštus ar nuodingas? Koks tavo?

Singlas „Limonadas“ ženklina alternatyviosios scenos vėliavnešių grįžimą į sceną – kovo 29-ąją menų fabrike „Loftas“ to paties pavadinimo koncertas. „Solo Ansamblis“ Vilniuje nebuvo pasirodęs nuo ankstyvo rudens. Tokiai progai ruošiami vaizdo, garso sprendimai, kruopščiai parinkti vakaro scenos partneriai – prietemos muzikos atlikėjai „undertheskin“ atvyks iš Lenkijos.

„Mūsų tikslas nėra sugroti kuo dažniau, kad ateitų paklausyti dainų ar pažiūrėtų į mus. Išlaukiame tam priežasties ir daug dirbame, kad žiūrovas išgyventų mūsų pasirodymą, todėl koncentruojamės į detales - erdvę, atmosferą, garsą, šviesas.

Vietas, kurios mums svetimos, pritaikome sau. Daug investuojame į savo pasirodymus, todėl stengiamės juos daryti rečiau, bet kokybiškus. Kruopščiai renkamės ir scenos partnerius – ypatingoms progoms stengiamės rasti įdomiausią sceninį derinį. Šįsyk tai muzikaliai artima grupė „undertheskin““, - sako grupės nariai.

Grupės kūrinys „Limonadas“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?