Beissoul ir Einius koncertuos viename didžiausių Europos festivalių: „Fantastika!“

Elektroninės muzikos ir meno duetas Beissoul ir Einius toliau stebina naujienomis pasaulinėje muzikos rinkoje.

 Beissoul ir Einius.<br> D.Komisarenko nuotr.
 Beissoul ir Einius.<br> D.Komisarenko nuotr.
„Sziget“ – vienas didžiausių Europos festivalių.<br> Festivalio rengėjų nuotr.
„Sziget“ – vienas didžiausių Europos festivalių.<br> Festivalio rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 29, 2018, 3:09 PM, atnaujinta Mar 29, 2018, 3:44 PM

Rugpjūčio mėnesį dueto iš Lietuvos laukia pasirodymas viename didžiausių Europos muzikos festivalių „Sziget“ Vengrijoje, Budapešte.

Dunojaus saloje vykstantis festivalis savo įspūdingais pasaulinių žvaigždžių pasirodymais bei pramogomis kasmet sutraukia apie pusę  milijono melomanų iš daugiau nei 100 šalių.

Festivalio organizatoriams šįmet pro akis neprasprūdo ir ryškus bei ekscentriškas lietuvių elektroninės muzikos ir mados duetas Beissoul ir Einius.

Ką tai reiškia dueto nariams Artūrui Žabui-Beissoul ir Einiui Jaručiui?

„Fantastika! „Sziget“ – tai aukščiausia klasė ir pasaulinis pripažinimas mums. Pasaulis mus vertina, esame laukiami. Geriau ir būti negali“, – džiaugėsi Artūras Žabas-Beissoul.

Šįmet „Sziget“ festivalis gerbėjų rinkimuose pelnė pirmąją vietą Europos festivalių apdovanojimuose „European Festival Awards 2017” – geriausios atlikėjų sudėties kategorijoje. Jis įeina į didžiausių festivalių Europoje penketuką. 

Be lietuviškojo dueto šįmet „Sziget“ festivalyje pasirodys tokios žvaigždės kaip „Gorillaz“, Dua Lipa, Kendrickas Lamaras, Lana Del Rey,  „Arctic Monkeys“, Kygo, ZHU, MØ ir kiti. 

Išskirtiniai Beissoul ir Einiaus pasirodymai įvairiose platformose jau spėjo tapti prestižo ženklu, muzikos kūrėjai iš Lietuvos dažnai kviečiami į elitinius vakarėlius – jų muzika skamba, o stiliumi ir neeiline įtaiga žavimasi naujų automobilių bei kitų prekių ženklų bei inovacinių technologijų pristatymuose užsienio šalyse. 

Apie jų muziką ir kuriamą stilių rašo tokie leidiniai kaip „Vogue“, „Harper`s Bazaar“, „Marie Claire“, „Playboy“, „Style Insider“, „Pink“, „Cosmopolitan“, „Design Scene’’, „OOBMAG’’, „FGUK Magazine’’, „Forbes’’, „ELLE’’, „MMscene’’, „’Nvrmind’’.

Kvietimas į vieną didžiausių muzikos festivalių Europoje – ne vienintelė didelė žinia ir vertingas įrašas kūrėjų istorijoje. Beissoul ir Einiaus laukia raudonas kilimas britų „UMA Music Awards“ apdovanojimų ceremonijoje vasarą Londone.

Kūrėjai iš Lietuvos nominuoti „UMA Music Awards“ muzikinei premijai Geriausio tarptautinio vaizdo klipo kategorijoje už savo kūrinį „Lion“, kurtą su režisieriumi Justu Ramanausku. 

Gegužės mėnesį Beissoul ir Einiaus laukia keli koncertai Kijeve ir Charkove kartu su islandų elektroninės muzikos dievais „Gus Gus“. 

Ar dar gali būti daugiau pripažinimo ženklų duetui, kuris tapo drąsos, stiliaus ir išskirtinumo pavyzdžiu? 

„Laukite tęsinio“, – šyptelėjo Artūras Žabas-Beissoul. 

Dueto klipas „Lion“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.