Roko viltis „Frank Fitts“ pristato naują dainą: „Ji apie kaifą būti ne vienam“

Vilniaus alternatyvaus roko grupė „Frank Fitts“ toliau kuria garso takelį žmonėms, pasimetusiems šiandienos Lietuvoje. Naujausia jų daina, atvira ir emocionali „Curiosity Bothers“ pristato mėnesio pabaigoje pasirodysiantį antrą grupės EP ir būsimą koncertą.

„Frank Fitts“.<br> J.Urbonavičiūtės nuotr.
„Frank Fitts“.<br> J.Urbonavičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 11:38 AM, atnaujinta Apr 17, 2018, 11:42 AM

„Daina skirta jums, klausytojai. Parašėm ją visiems, kurie irgi jaučiasi sumišę, pasimetę. Ji apie ieškojimą atsakymų, kurie priveda prie daugiau klausimų ir toliau glumina.

Ir apie kaifą tokiam ieškančiam būti ne vienam“, – sako grupės nariai Gintas, Žygis ir Dominykas.

Daina išlaiko „Frank Fitts“ skambesio esmę: galingą, surf’išką, bekompromisį roką, bet įneša į jį naujų spalvų. Pavyzdžiui, gitara čia skamba beveik sambos ritmu, o antroje dainos dalyje grupė sugriauna pradėtą kūrinio struktūrą.

„Gabalas yra 4 minučių, kas nėra įprasta palyginus su mūsų ankstesnėmis dainomis. Bet norėjome išvystyti skirtingas dainos dalis taip, kad jos įtrauktų ir neprailgtų. Mūsų nuomone, tai vienas geriausių kūrinių visame EP.“

Kaip ir ankstesnių „Frank Fitts“ dainų, „Curiosity Bothers“ įrašas, garso suvedimas ir garso dizainas atlikti „Ymir Audio“ studijoje Vilniuje, prodiuserio Snorre Bergerudo. Dainos viršelį piešė su grupe nuo pradžių dirbanti iliustratorė Justė Urbonavičiūtė – Kissi Ussuki.

Šių metų M.A.M.A. apdovanojimuose „Frank Fitts“ buvo nominuoti metų proveržio ir metų roko kategorijose, debiutinis grupės albumas „You’re Lonely“ nominuotas metų albumui.

Balandžio 26-ąją „Frank Fitts“ pristatys naujo EP dainas Vilniaus klube „Kablys“, kur koncertuos su bendražygėmis – pankroko grupe „Crucial Features“.

Naujoji „Frank Fitts“ daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.