Pamatykite: albumą JAV įrašinėjantys lietuviai „McLoud“ uždainavo baseine

Iššūkius Lietuvos muzikos kūrėjams keliantis projektas „Scuared“ dalinasi dar vienu projekto rezultatu – vaizdo klipu, kuriame „McLoud“ penketas atlieka grupės „Deeper Upper“ kūrinį „Mountain on My Shoulders“. 

„McLoud“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„McLoud“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„McLoud“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„McLoud“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 19, 2018, 4:04 PM, atnaujinta Aug 3, 2022, 12:02 PM

„Deeper Upper“ yra geri mūsų draugai ir labai gera grupė, o šį kūrinį pasirinkom, nes jo struktūra ir vaibas mus sudomino labiausiai.Tai – puikios atmosferos kūrinys,“ – pasakoja grupės vokalistas Lukas Malinauskas. 

Viena pirmųjų „Scuared“ projekto dalyvių tapusi grupė, negaili gerų žodžių ir Lietuvos vaikų ir jaunimo centro baseine juos užfiksavusiai komandai. „Jei nuoširdžiai – šis projektas neturi jokios alternatyvos ir yra gražiausia lietuviška muzikinė iniciatyva“, – teigia „McLoud“ nariai. 

Šiuo metu grupė „McLoud“ žengia didžiulį žingsnį pirmyn savo karjeroje – Niujorke įrašinėja savo trečiąjį albumą, prodiusuojamą daugkartinio „Grammy“ nominanto Joe Duplantier. 

Neįtikėtiną šansą gavę „McLoud“ nariai taip pat prašo ir kiekvieno, galinčio prisidėti prie įrašų, pagalbos.

„Tam, kad šis albumas išvystų dienos šviesą, mums reikia nedaug,“ – teigia grupės nariai. Daugiau informacijos kaip galima prisidėti prie grupės įrašų – „McLoud“ Facebook paskyroje. 

Naujo muzikinio projekto „Scuared“ komanda, metanti iššūkius Lietuvos kūrėjams perkurti savo kolegų kūrinius bei atlikti juos netikėtose erdvėse jau pristatė grupės „Garbanotas Bosistas“ perdarytą Mesijaus ir Munpauzn kūrinį „Jie Išskrido Į Kosmosą“, taip pat „McLoud“ dainos perkūrinį „VanDance“, sukurtą „Vilniaus Energijos“. 

„McLoud“ – „Mountain on My Shoulders“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.