Naujoje „Sisters On Wire“ dainoje: asmeniniai išgyvenimai ir apnuogintos širdys

„Sisters On Wire“ pristato naują dainą. Gerbėjų dėmesiui – nauja baladė „Shapeless“. Lėtas, ramus, kantri ir soulo ritmais pulsuojantis kūrinys grupės fonotekoje – gana neįprastas. Įprastai indie popmuzikos kūrėjai mėgsta pozityvias, energijos kupinas melodijas, tačiau šįkart vieningai sutaria – jie norėjo parodyti ir kitą savo pusę.

 „Sisters On Wire“ grupė.<br> Ievos Juratės nuotr.
 „Sisters On Wire“ grupė.<br> Ievos Juratės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2018, 9:40 AM

„Pagalvojome, kad baladė labai tiktų tarp visų griausmingesnių mūsų kūrinių. Kūrinys labai subrandintas, tai ne šiaip daina. Ji labai atvira, pasakojanti apie mūsų asmeninius išgyvenimus, net tokia... apnuoginanti“, – sako „Sisters On Wire“ vokalistas Olegas Jerochinas.

Pasak jo, muzikoje, kaip ir gyvenime – jei nuolat skubi, bėgi, esi pilnas energijos, ateina laikas, kai turi šiek tiek pristabdyti, tiesiog sustoti ir viską ramiai apgalvoti.

Panašiai atsitiko ir su kūriniu „Shapeless“. Kaip pasakojo Olegas, pastaruoju metu tiek jis, tiek kiti grupės nariai daug kalbėjo apie santykius, išgyvenimų netrūko ir jų asmeniniuose gyvenamuose. Todėl kurdami muziką „Sisters On Wire“ nariai tiesiog užrašė savo vidines emocijas – o jos jau virto nauja balade.

„Daina yra bendras mūsų visų darbas. Aš parašiau muziką, Filas – sukūrė tekstą. Dar prieš gimstant šiam kūriniui su juo daug kalbėjome – apie gyvenimą, apie santykius. Abu pastebėjome, kad dažnai net patys tobuliausi santykiai anksčiau ar vėliau prieina išbandymų ruožą. Ir jei jį praeini – ryšys su kitu žmogumi tampa dar stipresnis. Apie tai ir mūsų daina“, – kalbėjo Olegas.

Drauge su „Sisters On Wire“ baladę „Shapeless“ įrašė ir dar keli atlikėjai – Aušra Grabliauskaitė, Akvilė Mykolaitytė, Eglė Petrikaitė, Audrius Petrauskas, visi jie dainavo choru.

„Norėjome, kad klausant kūrinio klausytojas pajaustų, kad jis buvo kurtas iš širdies, į priekį iškelti minėtą emociją“, – kalbėjo Olegas.

Jau netrukus naują grupės kūrinį bus galima išgirsti ir gyvai – balandžio 21d šeštadienį „Sisters On Wire“ ruošia koncertą sostinės muzikos klube „Tamsta“, o vėliau, gegužės 4-ąją koncertuos Kauno „Sandelyje“.

„Labai laukiame šių koncertų, labai jiems ruošiamės, daug dirbame ir tikimės, kad bus labai jaukūs vakarai. Nors juokaujame, kad koncertas, ypač Vilniuje, turbūt bus panašesnis ne į koncertą, bet į gerų draugų gimtadienį – pasirodyti savo miesto scenoje, kai tau ploja būrys gerbėjų ir gerų bičiulių – ypatingas“, – sakė jis.

„Sisters On Wire“ ruošia ir dar vieną staigmeną – jau greitu metu dienos šviesą išvys jų naujas minialbumas. Apie jį kol kas grupės nariai daug kortų neatskleidžia, tačiau intriguoja – pastaruoju metu visas savo jėgas nukreipia būtent ten.

Jūsų dėmesiui – „Sisters On Wire“ baladė „Shapeless“:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.