Žinomos lietuvės Vilniaus centre susidūrė su įkyriais turistais

Trys žymios moterys – Vaida Genytė, Renata Norvilė ir Neringa Nekrašiūtė, susibūrusios į grupę „La Forza“, pristato savo debiutinio vaizdo klipo filmavimo užkulisius.

Grupė La Forza.<br>Organizatorių nuotr.
Grupė La Forza.<br>Organizatorių nuotr.
Grupė La Forza.<br>Organizatorių nuotr.
Grupė La Forza.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2018, 12:24 PM, atnaujinta Apr 25, 2018, 12:29 PM

Atlikėjos atskleidė, kad pats vaizdo klipas pasirodys jau kitą savaitę. Filmavimai vyko Vilniaus senamiestyje, nes anot V.Genytės, nėra pasaulyje gražesnių gatvelių ir skverų nei Vilniuje. Trys įspūdingos šviesiaplaukės moterys, pasipuošusios vakarinėmis suknelėmis, traukė aplinkinių žvilgsnius.

Labiausiai „La Forza“ grupės dainininkėmis susižavėjo Italų turistai, kurie vis sekiojo iš paskos, kol galop išdrįso paprašyti nusifotografuoti kartu. Iškarto po filmavimo į JAV išvykusi Renata Norvilė prisipažino, kad toks dėmesys jai yra įprastas – „Vos tik italai ar ispanai pamato blondinę, jiems nuvažiuoja stogas“.

Atlikėjos dar neatskleidė kokiai dainai buvo filmuojamas vaizdo klipas, tačiau nuotaikingą video apie patį filmavimą pamatyti galite jau dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.