Festivalį „Alfavilnius“ pradės britų grupės „C.A.R.“ koncertas ant Tauro kalno

Šį savaitgalį visame Vilniuje skambėsiantis klubinės kultūros festivalis „Alfavilnius“ dalyviams ir visiems miestiečiams atskleidžia paskutinę savo paslaptį.

„C.A.R.“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„C.A.R.“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2018, 11:28 AM, atnaujinta Apr 26, 2018, 11:32 AM

Klubo „Opium“ rengiama keturių dienų muzikos ir menų šventė penktadienio vakarą oficialiai startuos nemokamu britų grupės „C.A.R.“ koncertu ant Tauro kalno. Be to, jis bus tiesiogiai transliuojamas visam pasauliui. 

„Nuo šio kalno atsiveria pati gražiausia sostinės panorama, visas miestas tarsi ant delno. Sunku įsivaizduoti labiau simbolišką vietą pradėti festivalį, kuris ragina savo miestą pamatyti iš kitos perspektyvos,“ – pasirinkimo motyvus atskleidė „Alfavilnius“ organizatoriai. 

Charizmatiškos vokalistės Chloé Raunet vedama grupė „C.A.R.“ festivalio atidarymui pasirinkta neatsitiktinai. Lietuvių širdis ji užkariavo prieš penkerius metus, kai kūrėjos darbą „Angelina“ remiksavo garsiausiai šiuo metu linksniuojamas šalies didžėjus Manfredas.

Ne vieną singlą per tą laiką išleidusi atlikėja su kompanija šių metų pradžioje pristatė albumą „Pinned“, kuris taip pat buvo palankiai sutiktas gerbėjų mūsų šalyje.  

Koncertą, kuris prasidės 21 valandą, ir kvapą gniaužiančius vakarėjančio Vilniaus vaizdus tiesiogiai visam pasauliui perduos „Automat Radio“ stotis. Iš Milano per visą Europą į Vilnių atriedėjusi mobili italų televizijos ir radijo stotis transliuos ne tik „C.A.R.“ pasirodymą.

Jau šįvakar ji įsikurs Vingio parke, šeštadienį ir sekmadienį – pačioje sostinės širdyje, Vilniaus gatvėje, ir iš šių lokacijų transliuos vietos bei užsienio didžėjų pasirodymus. 

„C.A.R.“ vaizdo klipas „Strange Ways“: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.