Linas Adomaitis skelbia papildomą turo „Vandenynai“ koncertą

Grandioziniam koncertiniam turui „Vandenynai“ šalies arenose kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru (LVSO) besiruošiantis Linas Adomaitis į turo tvarkaraštį įtraukė papildomą koncertą. Prieš pat didžiąsias metų šventes, gruodžio 20 d., atlikėjas koncertuos Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

 Linas Adomaitis.<br> I.Adomaitienės nuotr.
 Linas Adomaitis.<br> I.Adomaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-02 14:08

Tai bus jau ketvirtas suplanuotas L. Adomaičio turo „Vandenynai“ koncertas – atlikėjas anksčiau paskelbė metų pabaigoje surengsiantis pasirodymus Vilniaus „Siemens“, Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Cido“ arenose. Nors iki turo koncertų dar 8 mėnesiai, organizatoriai atskleidžia, kad bilietai sparčiai perkami.

„Sulaukėme daugybės klaipėdiečių laiškų, prašymų ir klausimų „kodėl turo planuose nėra Klaipėdos???“ Pasiteiravau, ar tikrai Klaipėda nori šio koncerto? Ir vėl pasipylė lavina žinučių: „Linai, pernai Klaipėda pirmoji iššlavė bilietus ne tik į pagrindinį, bet ir į papildomą koncertą, tad klausimų neturėtų kilti. Juk Klaipėda tave taip myli!“ Šimtai panašaus turinio žinučių nuginklavo ne tik mane, bet ir turo organizatorius. Taigi skelbiame džiugią naujieną – koncertas Klaipėdoje tikrai bus!” – džiaugiasi L. Adomaitis.

Klaipėdos „Švyturio“ arena L. Adomaičiui gerai pažįstama ir žadina tik geriausius prisiminimus. Dar 2015 m. jis uostamiesčio arenos scenoje stovėjo kartu su Gyčiu Paškevičiumi ir Kauno simfoniniu orkestru. Tuomet į Klaipėdoje vykusį vieną iš jų bendro areninio turo koncertų „Arena Show“ susirinko sausakimša „Švyturio“ arena.

„Aš Klaipėdos publiką beprotiškai myliu. Pernai mano dvidešimtmečio turas gerąja prasme šokiravo visą kūrybinę komandą, kai vos per kelias dienas buvo išgraibstyti bilietai į koncertą. Greitai priėmėme sprendimą surengti papildomą koncertą. Klaipėdoje visada groti yra labai gera. Man šis miestas kelia tik šiltus prisiminimus. Manau, laukdami didžiųjų metų švenčių drauge su klaipėdiečiais taip „užbanguosime“ „Švyturio“ areną, kad girdėsis ir kitam Baltijos krante“, – šypsosi Linas.

Turo „Vandenynai“ koncertuose L. Adomaitis pasirodys kartu su LVSO, kuriam diriguos maestro Gintaras Rinkevičius. Atlikėjas neslepia, kad šiam ilgai lauktam koncertiniam turui jis kelia didžiulius tikslus ir užmojus. Jau žinoma, kad koncertuose žiūrovai išvys ne tik pilnos sudėties LVSO orkestrą, bet ir aukščiausio kalibro svečių, kurie neabejotinai privers aiktelėti muzikos gurmanus.

Be to, atlikėjas atvirauja, kad koncertinėje programoje skambės ir senieji gerieji jo superhitai, tokie kaip „Aš pavydžiu sau“, „Tavo spalvos“, „Lūpos kaip vyšnios“, „Ar tu ją matei?“, „Pasaulis gražus“, „Mamai“, „Lauko vidury“, „Kol kartu“ ir keletas naujų, specialiai šiam turui sukurtų muzikos perlų.

L. Adomaičio turo „Vandenynai“ koncertai vyks: gruodžio 19 d. Panevėžio „Cido“ arenoje, gruodžio 20 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 21 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, gruodžio 22 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.