Milžiniškas populiarumas: I. Zasimauskaitės daina – tarp lyderių socialiniuose kanaluose

Puikiai „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodžiusi ir į dainų konkurso finalą patekusi Ieva Zasimauskaitė jau dabar sulaukė milžiniško populiarumo. Socialiniuose tinkluose atlikėjos pasirodymas yra žiūrimiausias ir sulaukia daugiausia dėmesio iš visų konkurso dalyvių.

Ievos pasirodymas. <br>Scanpix nuotr. 
Ievos pasirodymas. <br>Scanpix nuotr. 
Ievos pasirodymas. <br>Scanpix nuotr. 
Ievos pasirodymas. <br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 10, 2018, 12:13 PM, atnaujinta May 10, 2018, 12:27 PM

Oficialiame „Eurovizijos“ puslapyje „Facebook“ Ievos daina „When We're Old“ gali būti drąsiai vadinama populiariausia, lyginant su kitų pirmojo konkurso pusfinalio dalyvių, nes jos ištrauką jau peržiūrėjo beveik pusė milijono žmonių, sulaukta daugiau nei 30 tūkst. paspaudimų „patinka“.

Arčiausiai lietuvės pagal šią statistiką yra konkurso favoritėmis vadinamos Kipro ir Izraelio atstovės. Eleni Foureiros dainos ištrauka jau sulaukė 280 tūkst. peržiūrų, o  Netta iš Izraelio turi 220 tūkstančių peržiūrų. Abi atlikėjos iš vartotojų sulaukė 8 tūkst. patiktukų. 

Įdomu tai, kad kitų pirmojo pusfinalio dalyvių peržiūrų skaičius nesiekia 100 tūkstančių.

„YouTube“ Ievos pasirodymas pagal peržiūrų skaičių taip pat yra tarp pirmaujančių.

Daugiausia peržiūrų šiame kanale sulaukė Kipro atlikėja Eleni Foureira – jos pasirodymą peržiūrėjo 2,5 mln. interneto vartotojų. Antra pagal šią statistiką –izraelietė Netta – jos daina surinko beveik 2 mln. peržiūrų, Ieva čia lieka trečioji – jos pasirodymas peržiūrėtas beveik 700 tūkst. kartų. 

Primename, kad į „Eurovizijos“ finalą jau pateko dešimt šalių: Lietuva, Estija, Izraelis, Kipras, Austrija, Čekija, Bulgarija, Albanija, Suomija bei Airija. Kitas finalininkų dešimtukas paaiškės ketvirtadienio vakarą vyksiančiame antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

„Eurovizijos“ finalas vyks šeštadienio vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.