Sel koncertuose – gigantiška scena ir penkios naujos dainos

SEL šou Klaipėdoje ir Vilniuje: scena-gigantė ir penkios naujos dainos

Koncertams Selas ruošia sceną-gigantę.<br>Organizatorių nuotr.
Koncertams Selas ruošia sceną-gigantę.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2018, 11:37 AM

Vis daugiau detalių atskleidžiama apie du grandiozinius geriausios koncertinės grupės Lietuvoje SEL pasirodymus šįmet. Liepos 7-ąją Klaipėdoje, Vasaros estradoje ir Rugpjūčio 31-ąją, Vilniaus Kalnų parke pasirodysiančios grupės lyderis Egidijus Dragūnas užtikrina, kad koncertai pranoks visų lūkesčius. Garsenybė taip pat parodė pirmą naujos scenos vizualizaciją.

„Ankstesniais metais turėjome sceną-robotą. Ji buvo gera ir įspūdinga, bet laikas žengti tolyn. Todėl šiemet pristatau naujos koncepcijos šou. Naują sceną pastatyti ir sukonstruoti užtruko tris mėnesius ir esu dėkingas savo komandai už visą darbą. Garantuoju: scena-gigantė jus pakerės“, – į gerbėjus kreipėsi E.Dragūnas.

SEL pasirodymuose šįmet bus pastatyta didžiausia kada nors Lietuvoje stovėjusi scena.

„Tie, kurie mano, kad sustosiu, kad netobulėsiu, turėtų manęs paklausyti. Aš jus nuliūdinsiu. Šįmet bus dar geriau nei anksčiau“, – garantavo žvaigždė.

E.Dragūnas neslėpė, kad kiekvienais metais sugalvoti kažką naujo ir pranokti save patį jam nėra lengva, tačiau šiame tobulėjime ir pastangose dėl gerbėjų jis mato didelę prasmę.

Laukiantiems naujų SEL dainų Egidijus taip pat turi jaudinančią naujieną. „Šių metų koncertuose pristatysiu penkias naujas dainas“, – atskleidė SEL lyderis.

Tiesa, atlikėjas neslėpė, kad dabar išgyvena ne patį lengviausią etapą, nes yra priverstas varstyti teismų duris, todėl kreipiasi į ištikimiausius savo gerbėjus.

„Yra daug žmonių, kurie bando išmušti mane iš vėžių. Bet aš tvirtas ir užtikrintas“, – kviesdamas į grandiozinius šou kalbėjo E.Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.