Naujos meilės šildoma D. Andriuškaitė pradeda muzikinę karjerą: pamatykite jos klipą

„Meilė – galinga jėga ir energija, įkvepianti darbams, bei kūrybai“, - įsitikinusi 26-erių modelis Deimantė Andriuškaitė, pirstatanti pirmąjį savo singlą ir jam kurtą vaizdo klipą „Feel You“ (liet. „Jaučiu tave“).

 Deimantė Andriuškaitė.<br> G.Daškevičiaus nuotr. („Brice Barrett“).
 Deimantė Andriuškaitė.<br> G.Daškevičiaus nuotr. („Brice Barrett“).
Deimantė Andriuškaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Deimantė Andriuškaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 18, 2018, 2:36 PM, atnaujinta May 18, 2018, 2:50 PM

Muziką pačios parašytiems žodžiams Deimantei sukurti padėjo garsi Ukrainos atlikėja Taina Rešetniak, gerai žinoma ne tik savo gimtojoje šalyje kaip įvairių projektų dalyvė, tačiau ir Rusijoje.

Vaizdo klipą su komanda Deimantei kūrė Marcosas Mello Cavallaria, klipus kūręs pasaulinio garso mados ženklams „Dior“, „Victoria's Secret, „Cavin Klein“ ir kt. Jo mūzomis, kurias ne tik filmavo, tačiau ir fotografavo, tapo pasaulinio garso modeliai Alessandra Ambrosio, Isabela Fontana, Kendall Jenner, Gisele Bundchen ir kt.

„Klipą Paryžiuje nufilmavome per keturias dienas. Teko gerokai pavargti – filmavimai prasidėdavo paryčiais, ir baigdavosi vėlai naktį. Visų filmavimų metu buvo žvarbus vėjas, spaudė keturių laipsnių šaltukas, o aš vilkėjau plonus drabužius.

Buvau įsitikinusi, kad kelios savaitės lovoje su temperatūra – garantuotos. Tačiau vos įsijungus kamerai, drebulys dingdavo, o kūną užplūsdavo maloni, adrenalino sukelta šiluma“, - apie įspūdžius filmuojant klipą pasakoja Deimantė.

Pirmoji modelio daina „Feel You“ – nuotaikinga, seksuali, ir ritminga. „Jaučiuosi įsimylėjusi, todėl daina puikiai atspindi moteriškus jausmus ir meilę dažnai lydintį pasitikėjimą savimi bei ryžtingumą, kurio mums, moterims, kartais taip trūksta“, - sako Deimantė.

Tiesa, daugiau atskleisti apie mylimąjį Deimantė sako kol kas nenorinti.

„Praėjusieji santykiai mane daug ko išmokė, pavyzdžiui to, kad laimė iš tiesų mėgsta tylą. Todėl dabartinę savo draugystę ketinu po devyniom spynom saugoti tiek, kiek tik pavyks“, - sako Deimantė.

Paklausta, kiek atsiėjo klipo kūrimas, Deimantė juokauja, kad jei įvardintų tikrąją sumą, jos tėtį tikriausiai ištiktų širdies smūgis.

„Turėjau pasirinkimą – išleisti santaupas klipui arba nusipirkti naujutėlaitį automobilį. Ką pasirinkau – akivaizdu. Ir nė kiek dėl to nesigailiu, nes tai tapo neįkainojama patirtimi“, - sako Deimantė.

Debiutinis jos klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.