Pamatykite: dainininkę Mariją Akelan nustebino netikėta gimtadienio dovana

Naujasis jos vaizdo klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

 Marija Akelan.<br> T.Peckeliuno nuotr.
 Marija Akelan.<br> T.Peckeliuno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2018, 12:11 PM, atnaujinta Jun 5, 2018, 12:18 PM

Edvardas pasakojo, kad kadangi tai yra remiksas, jis numatė klubui arba projektavimui koncerto metu tinkanti apipavidalinimą. Klube vidžėjus miksuoja vaizdus, panašiai kaip didžėjai miksuoja muziką. Vaizdo klipe nėra griežtai suplanuoto ir atidirbto montažo, tai improvizacija, remiantis iš anksto parinkta medžiaga.
 
Radijo stotims skirtą remiksą dainai „Arti” sukūrė Vilius Tamošaitis-GeraiGerai. Remiksas, kaip ir originalioji dainos versija, jau kurį laiką skamba radijo stotyse. Ši daina apie jausmus, laiką, tai, kaip laiko tėkmė keičia daugelį dalykų: požiūrį į tam tikras situacijas, prioritetus, įpročius, technologijas. Manau, kad režisierius puikiai perteikė šias idėjas vaizdo klipe. 
 
Man pačiai vaizdo klipe ypatingai patinka kadrai su laivų mūšio žaidimų aparatu. Dar sužavėjo momentas, kur režisierius panaudojo kelias mano juodai baltas nuotraukas, kadangi iš vaizdinių priemoniu nuotraukai skiriu didesnį prioritetą negu filmuotai medžiagai. Nuotraukoje emocija, akimirka sustingsta amžiams. Man tai yra gražu”, – įspūdžiais dalijasi atlikėja.

Naujasis jos vaizdo klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.