Savaitgalį Neringoje - nemokami Lietuvos žvaigždžių koncertai

Jau šį savaitgalį vasaros sezono atidarymą pajūryje skelbs sporto ir aktyvaus laisvalaikio festivalis šeimoms „Sveika, Neringa!“.

Beatrich.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Beatrich.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Leonas Somovas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Leonas Somovas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
„Lemon Joy“.<br>T.Bauro nuotr.
„Lemon Joy“.<br>T.Bauro nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 7, 2018, 1:47 PM, atnaujinta Jun 7, 2018, 1:51 PM

Trečius metus vyksiantis festivalis ragins ne tik vasarą pradėti aktyviai, bet ir kvies linksmintis žinomiausių Lietuvos atlikėjų koncertuose.

Penktadienį 19 val. laukia įspūdingas festivalio, kurio vedėja šiemet tapo charizmatiškoji Indrė Stonkuvienė, atidarymas. Po jo norintys galės dalyvauti treniruotėje, o 21 val. prie scenos pajūrio gyventojus ir svečius kvies grupė „Lemon Joy“.

Šeštadienį vyks teniso, futbolo, graikų-romėnų imtynių, krepsinio, badmintono ir kitų sporto šakų turnyrai, orientavimosi varžybos, pėsčiųjų žygis. Festivalio svečiai taip pat gales stebėti tradicinių bei istorinių burlaivių regatta ar jėgos aitvarų ir irklenčių varžybas. 20 val. prie didžiosios scenos Nidoje kvies įspūdingas trijų atlikėjų koncertas.

Jį pradės viena ryškiausių jaunosios kartos atlikėjų Beatrich, vėliau į sceną lips Daddy Was a Milkman, o daugiatūkstantinę minią iki vidurnakčio šokdins Leonas Somovas.

Festivalio „Sveika, Neringa!“ organizatoriai žada veiklos ir linksmybių kupiną savaitgalį, į kurį kviečiami visos Lietuvos gyventojai.

„Vasarą siūlome pradėti festivalinėjant kiek kitaip – sveikai, linksmai ir su visa šeima.

Pažadame, kad čia kasmet puikiai jaučiasi tiek vaikai, tiek suaugę, yra gausybė veiklų tiek pažengusiems sportininkams, tiek norintiems tiesiog ypatingai praleisti savaitgalį ir vasarą pradėti nepamirštamai“, – teigė festivalio organizatoriai.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.