Išgirskite: TV projektų dalyvis Virgilijus Valuntonis pristato grupę „Vanilinis dangus“

Panevėžiečiui dainininkui Virgilijui Valuntoniui užsispyrimo gali pavydėti net užsispyrusiais vadinami žemaičiai: jei jau ką sugalvojo – anksčiau ar vėliau vis tiek įgyvendins. 

V.Valuntonis (centre) ir grupė „Vanilinis dangus“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
V.Valuntonis (centre) ir grupė „Vanilinis dangus“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2018, 11:30 AM, atnaujinta Jun 11, 2018, 11:34 AM

Ir nors nuo populiaraus TV3 projekto „Chorų karai“, kuriame jis gynė Aukštaitijos sostinės garbę, praėjo treji metai, tačiau, skirtingai nei kiti chorai, apie kuriuos jau nedaugelis pamena, iki šiol aktyviai koncertuoja ir rengia naują, autorinę programą.

„Esam kūrybingi, kupini entuziazmo ir idėjų, kurias tiesiog reikia įgyvendinti, nes atsibodo dainuoti vien tik koverius. Mes galime nuveikti žymiai daugiau!“ - įsitikinęs panevėžietis, TV žiūrovams žinomas ir iš muzikinio šou „Dangus“ bei „Eurovizijos“ atrankos.

Dabar atlikėją ir jo bičiulius tiesiog vadinkite grupe „Vanilinis dangus“. O grupės startas: nauja, autorinė daina, kuriai muziką ir žodžius sukūrė Virgilijaus mokinė Laura Dubinskaitė, o prodiusavo populiarios grupės „Pikaso“ narys, muzikos prodiuseris Valdas Kabutavičius. 

„Daina „Laivai“ yra apie jausmą, kurį esame kone kiekvienas patyręs. Taip, išsiskyrimas sunkus, tačiau visuomet gali pasirinkti: ar būti kartu ir nebūti laimingu, ar vis tik išdrįsti pasakyt „sudie“ ir tęsti gyvenimą, kuris turi begalę spalvų.

Reikia džiaugtis kiekviena duota akimirka, dalintis tuo džiaugsmu su kitais ir taip keliauti gyvenimo taku, lydint muzikai“,  – šypsosi Virgilijus ir kviečia įvertinti dainą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.