Pasaulio futbolo čempionato atidaryme Maskvoje dainuos Robbie Williamsas

Iki Rusijoje vyksiančio pasaulio futbolo čempionato pradžios likus trims dienoms, jo rengėjai atskleidė renginio atidarymo ceremonijos programą.

Robbie Williamsas.<br>T.Bauro nuotr.
Robbie Williamsas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2018, 9:24 AM

Kaip skelbiama čempionato interneto svetainėje, birželio 14-ąją Maskvos Lužnikų stadione, prieš prasidedant Rusijos ir Saudo Arabijos rinktinių rungtynėms, koncertuos dvi pasaulinės muzikos žvaigždės.

Viena jų – britų popžvaigždė Robbie Williamsas, beje, prieš pusantrų metų sukėlęs skandalą daina „Party Like A Russian“, kurioje pašiepė Rusijos oligarchus.

Tiesa, tai nesutrukdė jam prieš tris savaites koncertuoti uždarame vakarėlyje Sankt Peterburgo ekonomikos forume, kur buvo švenčiamas mobiliojo ryšio bendrovės „MegaFon“ 25-asis gimtadienis.

„Esu laimingas ir džiaugiuosi, grįždamas į Rusiją tokiam unikaliam pasirodymui. Esu daug nuveikęs savo karjeroje, o pradėti pasaulio futbolo čempionatą prieš 80 tūkstančių gerbėjų stadione ir daug milijonų žiūrovų visame pasaulyje yra mano vaikystės svajonė. Norime pakviesti futbolo ir muzikos gerbėjus linksmintis su mumis Rusijoje, stadione, arba įsijungti televizorius šiek tiek anksčia, kad pamatytumėte nepamirštamą šou“, - sako R.Williamsas, du sykius koncertavęs ir Lietuvoje.

Ceremonijoje pasirodys ir garsi Rusijos operos solistė, sopranas Aida Garifulina. Taip pat – dviejų pasaulio čempionatų laimėtojas, garsus Brazilijos futbolininkas Ronaldo.

Kaip skelbia Rusijos televizijos Pirmasis kanalas, muzika šįkart bus pagrindinis čempionato atidarymo ceremonijos akcentas. Ceremonija bus trumpa ir prasidės, likus pusvalandžiui iki rungtynių.

Ceremonijos režisieriai – Feliksas Michailovas ir garsus dailiojo čiuožimo meistras Ilja Averbuchas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.