Grupė „El Fuego“ pasipildė nauju nariu

Dar kovo mėnesį grupės „el Fuego“ narys Jonas Sakalauskas, tapo Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro vadovu. Nors vyras ir ankščiau ėjo rimtas pareigas Klaipėdos Valstybiniame muzikiniame teatre, šis karjeros šuolis buvo išties stulbinantis.

 Grupė pasipildė nauju nariu.
 Grupė pasipildė nauju nariu.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-15 18:29

Jonas perspektyvus jaunas ir veiklus – tačiau, kad būtum geru vadovu reikia atsiduoti savo darbui visu šimtu procentų.

Taigi grupės „el Fuego“ nariai ir pats Jonas Sakalauskas, įvertinę galimą laiko stoką ir ribotas galimybes dalyvauti grupės koncertinėje veikloje – priėmė sprendimą ieškoti naujo grupės nario.

„Begalo džiaugiamės Jono sėkme. Linkime jam stiprybės ir tikime, kad prisiminimai apie laiką grupėje – bus tik patys geriausi. Mes su Jonu visada sutarėme išties gerai, tikimės, kad toks pats bendravimas išliks ir ateityje. O galbūt, kai Jonas turės daugiau laiko – sugrįš į grupę ir toliau džiugins „el Fuego“ gerbėjų širdis“, – kalbėjo R.Spalinskas.

Šie metai ypatingi analogų neturinčiam pop-klasiko projektui. „El Fuego“ skaičiuoja jau 10 – tuosius gyvavimo metus. Ta proga rugpjūčio 7 dieną Palangoje jie rengia iškilmingą jubiliejinį koncertą, kuriame pasirodys ne tik dabartiniai grupės nariai, bet ir patys pirmieji: Jonas Sakalauskas, Eugenijus Chrebtovas, Tomas Pavilionis, o taip pat gerbėjai turės progą išvysti ir išgirsti naująjį grupės narį – Gražvydą Staigvilą.

Gražvydas veržlus ir ambicingas vaikinas, kuriam operinis dainavimas yra didelė aistra. Gražvydą žiūrovai pažįsta iš „Lietuvos balso“ , „Muzikinė kaukės“ projektų, taip pat pora metų vaikinas dirbo Vilniaus muzikiniame teatre, o šiuo metu gyvena Kaune ir dirba Kauno muzikiniame teatre.

„Esu laimingas, patenkintas ir degu nekantrumu kuo greičiau pasirodyti su grupe. Manau, kad „el Fuego“ yra unikalus projektas, todėl man didelė garbė būti jo dalimi. Labai tikiuosi, kad nenuvilsiu nei buvusių, nei dabartinių grupės narių bei įgyvendinsiu jų ir mūsų bendrus siekius.“ – sakė Gražvydas Staigvilas. Taigi, „El Fuego“ kviečia visus į savo jubiliejinį koncertą Palangoje, bei į rudenį vyksiančius koncertus 22-juose Lietuvos miestuose ir miesteliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.