Išgirskite: pagavęs savo „Mūzą“, Pushaz pristato kūrinį iš būsimos vinilo plokštelės

„Kiekvienas, kuris susiduria su kūrybiniais vargais ir džiaugsmais, pakilimais ir nuopuoliais, audra ir štiliu, ieško įkvėpimo. Tos tikrosios Mūzos“, – sako reperis Pushaz, pristatantis naujausią savo dainą „Mūza“.

 Pushaz.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Pushaz.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 12:07 PM, atnaujinta Jun 27, 2018, 12:12 PM

Pasak kūrėjo, tai yra vienas penkių naujų kūrinių, kurie jau laukia savo eilės, kad pasiektų žmones, kurie neabejingi jo kūrybai.

„Tai yra neformatas, nes formatai – tai tarsi „tušti šoviniai“, – pabrėžia Pushaz. 

„Mūza“ – tai vienas iš kūrinių, kuris skambės dar šiais metais pasirodysiančioje reperio pasirodysiančioje vinilinėje plokštelėje.

„Jeigu nepastebi, kas aplink tave vyksta – bėgančios skruzdėlės, miesto kamščio, konteinerio ir jame maisto likučių ieškančio senolio, rūko, vaiko, žaidžiančio kieme, knygos, draugo skambučio, nugriuvusio medžio, ar net begėdžio Verygos – vadinasi, reikia tik atsimerkti. Bet jeigu tave įkvepia materija, ar gal net viskas, kas yra už jos ribų, tu jau pagavai Mūzą“, - sako reperis.

Pushaz prisipažįsta, kad jį visada įkvepia socialinės problemos. „Tai suteikia energijos kūrybai. Tačiau tai tėra tik viena lengviausių galimybių išreikšti save. Kartais tai padaryti yra sunkiau – iš nieko... Nes niekas ir yra viskas“, – teigia Pushaz.

Įspėjimas – dainoje skamba necenzūruota leksika.

Naujasis Pusho kūrinys - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.