Pirmadienio vakarą Vilniuje – melodingas Bjelle koncertas

Šį pirmadienį, liepos 9-ąją, Vilniaus menų fabriko „Loftas“ „LRT Opus“ terasoje – kompozitorė, dainų atlikėja ir kūrėja, radijo bei televizijos laidų vedėja Bjelle.

Bjelle.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Bjelle.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2018, 4:02 PM, atnaujinta Jul 9, 2018, 4:06 PM

Jos kuriamos dainos susideda iš keleto stilių derinių – roko, džiazo ir elektroninės muzikos, kurioje viena svarbiausių išraiškos priemonių – tekstas ir jo reikšmė.

Šiuo metu Raminta studijuoja LMTA (Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijoje) Skaitmeninės muzikos kompoziciją, "LRT Opus" radijo stotyje veda radijo laidą „Taip ir Toliau“ apie lietuvių kuriamą muziką, taip pat veda vaikų konkurso „Dainų Dainelė“ laidas. 

Pirmąjį minialbumą „Kas tu Toks“ Bjelle išleido 2017 m. kartu su grupe bei projektu "Bjelle III". Taip pat Raminta dainuoja ekstravagantiškoje grupėje „Miško gyventojai“ ir šiuolaikinės muzikos ansamblyje „Synaesthesis“ atlieka vokalines partijas.

Belaukiant šio vakaro koncerto, jūsų dėmesiui – trumpas ir nuotaikingas video interviu su Bjelle apie vasarą ir pomėgius. 

Kiekvieną savaitę nuo pirmadienio iki ketvirtadienio veiksianti „LRT OPUS terasa“ draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimos, ir vaikams, ir gyvūnams.

Šio vakaro įėjimo kaina: 3 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 5 eurai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.