D. Montvydas parodė, kaip atrodys jo šou scena Klaipėdoje: ištikimiausi gerbėjai - jos viduje

Likus vos kelioms dienoms iki atlikėjo Donato Montvydo vienintelio šou šią vasarą, koncerto organizatoriai atskleidžia, kaip atrodys scena, kurioje garsus dainininkas pasirodys kartu su 30 savo srities profesionalų.

Donatas Montvydas.<br>T.Bauro nuotr.
Donatas Montvydas.<br>T.Bauro nuotr.
 D.Montvydo pasirodymui ruošiama įspūdinga scena.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 D.Montvydo pasirodymui ruošiama įspūdinga scena.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-07-18 11:41, atnaujinta 2018-07-18 11:48

Dviaukštė scena ne tik suteiks galimybę ištikimiausiems gerbėjams patekti į jos „vidų“, bet ir visai arenai itin komfortabiliai stebėti įspūdingą reginį.

„Scena, kurioje pasirodys Donatas, pačiam atlikėjui jau daugiau ar mažiau yra žinoma. Panašios konstrukcijos scenoje dainininkas pasirodė per praėjusias Kalėdas pristatytame koncerte. Šį kartą ištobulinome tai, kas buvo nepatogu ar nereikalinga“, - teigia koncerto organizatoriai.

Dviaukštėje „Vasara LIVE Cirkas“ šou scenoje atlikėjas pasirodys ne tik su gyva grupe, armija šokėjų, bet ir cirko artistais bei oro akrobatais. Pasak organizatorių, šou yra apgalvotas taip, kad iš kiekvieno arenos kampelio matytųsi tai, kas vyks scenoje ar virš jos.

„Man asmeniškai svarbiausia, kad kartu su manimi pasirodysiantys scenos kolegos jaustųsi gerai ir kiekvienas šimtu procentų galėtų išpildyti tai, ką yra paruošę.

Pasitikiu profesionalais, kurie tai įgyvendina, o pačią scenos idėją sugalvojau kartu su visa komanda. Manau, kad ji puikiai atspindi šio šou tematiką“, - atvirauja dainininkas D.Montvydas.

Atlikėjas atkreipia dėmesį, kad antrasis scenos aukštas yra skirtas muzikantų grupei, kurie koncerto metu gros ekstremaliomis sąlygomis ir matydami Donatą iš viršaus. 

Pirmajame scenos aukšte bus nutiestas ilgas podiumas, kuris leis atlikėjui ir kitiems pasirodymo dalyviams atsirasti arenos viduryje. Tiesa, 150 ištikimiausių dainininko gerbėjų stebės koncertą būtent šio podiumo viduje, o vėliau ir susitiks su juo.

„Šis formatas Donato koncertuose taikomas jau ne vienerius metus, panašu, kad ištikimiausi gerbėjai nori būti pasirodymų dalimi, o vėliau ir su juo susitikti ar nusifotografuoti. Šio tipo bilietai jau beveik išparduoti, liko vos keletas“, - pasakoja koncerto organizatoriai. 

Vienintelis D. Montvydo šou „Vasara LIVE Cirkas“, kuriame dainininkas pasirodys sau didžiule profesionalų komanda, įvyks jau šį šeštadienį, liepos 21 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Bilietus į šou platina Bilietai.lt 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.