Pirmą kartą „LRT Opus terasoje“ – gotikinio roko pionieriai „Siela“

Rugpjūčio 1-ąją, trečiadienį, Vilniaus menų fabriko „Loftas“ „LRT Opus terasoje“– Lietuvos gotikinio roko pionieriai – grupė „Siela“.

„Siela“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Siela“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2018, 1:50 PM, atnaujinta Aug 1, 2018, 1:53 PM

„Siela“ – Lietuvos gotikinio roko pionieriai. Savo veiklą 1990 metais pradėjusi grupė tapo laisvės ir maištaujančios roko kartos simboliu.

„Siela“ yra viena nedaugelio lietuviškų grupių, kuri nenutilo, nepaseno ir liko ištikima pasirinktam keliui. Jau 20 metų gyvuojanti grupė išleido ne vieną kultinį albumą.

Prieš ketverius metus po ilgos pertraukos pasirodęs diskas „Dali“ nustebino išties stipriu gotikinio roko ir šiuolaikinės elektronikos lydiniu. Po „Dali“ išleidimo „Siela“ vėl grįžo prie grynos roko energijos – su sodriu gitariniu maištingumu, stipriai „sukaltais“ roko kūriniais, kurių skambesys linksta net prie pankroko, tačiau vis su tuo pačiu gerai pažįstamu "sielišku" nuoširdumu.

Kiekvieną savaitę muziką mylinčių lankytojų laukianti „LRT OPUS terasa“ draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimos, ir vaikams, ir gyvūnams.

„LRT Opus terasa“ – vienintelė vasaros terasa vilniečius ir miesto svečius kviečianti į unikalią industrinę aplinką – urbanistinį Naujamiesčio rajoną. Vos vieno kilometro atstumu iki Senamiesčio ir Vilniaus traukinių bei autobusų stoties įsikūrusi terasa vasaros metu metu atgyja ir sužaliuoja.

Jau ne pirmus metus „Lofto“ šeimininkai, vadovaudamiesi Vakarų šalyse klestinčia „urban farming“ – sodininkystės mieste, idėja, buvusiai fabrikų teritorijai suteikia naujų, vasariškai gaivių ir žaismingų spalvų.
 
Šio vakaro įėjimo kaina: vos 3 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 5 eurai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.