Pusės savo svorio atsikračiusi Justina Globienė-JustINKa klipe įsiamžino tik su naktinukais

Solinę karjerą pradėjusi atlikėja ir grožio specialistė Justina Globienė, prisistatanti JustINKos slapyvardžiu, kadaise atrodė visiškai kitaip. Moteris dar visai neseniai svėrė 114 kilogramų, o dabar didžiuojasi perpus lieknesniu kūnu ir jį išdidžiai demonstruoja. JustINKa net ryžosi nusifilmuoti savo klipe itin seksualiais drabužėliais.

Filmavimo akimirkos.
Filmavimo akimirkos.
Filmavimo akimirkos.
Filmavimo akimirkos.
Filmavimo akimirkos.
Filmavimo akimirkos.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 23, 2018, 10:33 AM

„O kodėl turėčiau kažką slėpti? Dabar kaip niekada didžiuojuosi savo kūnu. Esu pasitikinti savimi. Jei aplinkiniai pasakytų man, jog atrodau tobulai, tikrai tuo patikėčiau“, – juokėsi scenos gražuolė.

Mergina turi įprastą darbą: ji atlieka grožio procedūras kitoms merginoms bei moterims, tačiau ją itin traukia scena. „Dainuoju visur ir visada. Todėl dabar dedu visas pastangas, kad galėčiau siekti karjeros čia, Lietuvoje“, – atviravo pašnekovė, per pastarąją savaitę spėjusi nusifilmuoti trijose televizijos laidose.

Pasak J.Globienės, ji džiaugiasi galėdama sparčiai didėjančiai gerbėjų armijai pristatyti pirmąjį savo, kaip solistės, klipą dainai „Nepaleisk“.

„Viskas dabar mano gyvenime vyksta žaibiškai. Su savo prodiuseriu prieš savaitę įrašinėjome dainą, o po kelių dienų jau nufilmavome ir klipą. Juk ne veltui yra sakoma, kad geriausi dalykai gimsta ekspromtu“, – sako šokių popmuziką atliekanti gražuolė.

Paklausta apie vaizdo klipo filmavimo darbus Justina šelmiškai šyptelėjo: “Kad jūs žinotumėte, kaip gerai praleidome laiką. Filmavausi miegamajame. Su nepažįstamuoju. Pusnuogė. Tikrai buvo labai labai linksma”, – geros nuotaikos nestokojo JustINKa.

Žiniasklaidoje buvo skelbta apie neįtikėtiną J.Globienės kūno transformaciją. Jauna moteris, anksčiau svėrusi 114 kilogramų, dabar atsikratė kone pusės savo svorio. Nors kiek dabar sveria Justina neišdavė, tačiau patvirtino: „Dar niekada nesijaučiau tokia seksuali. Todėl ir sutikau savo vaizdo klipe įsiamžinti tik su seksualiais naktiniais. Manau, padorumo ribos ten tikrai neperžengtos“.

Seksualioji atlikėja kviečia įvertinti pirmąjį savo vaizdo klipą.

JustINKa – „Nepaleisk“:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.