Pamatykite: „X faktoriaus“ žvaigždės Paolos Hart klipe - net 6 įvaizdžiai

„X faktoriuje“ išgarsėjusi ir prieš keletą mėnesių didžiojoje šalies scenoje debiutavusi Paola Hart (tikrasis vardas - Paulina Paulauskaitė) pristato naują kūrinį: muzikinį vaizdo klipą „Beautiful world“.           

 Paola Hart.<br> I.Tumalovičiūtės Kazlienės nuotr.
 Paola Hart.<br> I.Tumalovičiūtės Kazlienės nuotr.
 Paola Hart.<br> I.Tumalovičiūtės Kazlienės nuotr.
 Paola Hart.<br> I.Tumalovičiūtės Kazlienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 24, 2018, 1:21 PM, atnaujinta Aug 24, 2018, 1:32 PM

Atlikėja teigia, kad daina – jos gyvenime vykstančių pokyčių simbolis. 

„Norėjau sukurti pozityvią, lengvą ir laisvės džiaugsmo kupiną dainą, kuri yra apie drąsą būti savimi ir tikėjimą savo svajonėmis. Pasaulį kuriame tokį, kokį norime: tikrą, gražų, juokingą, atvirą, pašėlusį, jautrų.

Tik dabar supratau, kad pati praeityje per daug dėmesio skyriau aplinkinių nuomonei. Su šio kūrinio gimimu galiu drąsiai sakyti, kad pasukau savo širdies nurodytu keliu ir būsiu be galo laiminga, jei jis kam nors taps įkvėpimu“, – teigia P.Hart.

Anot atlikėjos, muzikinis klipas yra spalvingas, aktyvus ir žaismingas, kuriame ji pati atsiskleidžia kaip dvilypė asmenybė.

„Iš vienos pusės kuriamas mano, kaip paprastos ir per daug neišsiskiriančios merginos įvaizdis, bet iš kitos – energingos bei pašėlusios sielos. Priešpriešą ir konfliktą kūrėme pasitelkiant kardinaliai skirtingus spalvų fonus bei rekvizitus“, - pasakoja dainininkė.

Vaizdo klipo filmavimo komandoje dirbo 9 žmonės, o pats filmavimas truko 12 valandų, teko pakeisti 6 šukuosenas, 6 grimus ir 6 įvaizdžius.

Naujasis vaizdo klipas:

Pasak atlikėjos, visgi filmavimo procesas nepraėjo be neplanuotų nutikimų. 

„Komandai teko išbandyti krizinių situacijų valdymo įgūdžius, nes man supainiojus lėktuvo leidimosi laiką jiems reikėjo visą filmavimą perkelti kitai dienai. Tačiau tuo nuotykiai nesibaigė, kadangi klipui prireikė Persų veislės katino, kurį teko vežtis net iš Panevėžio“, – pasakoja P.Hart.

Šiuo metu P.Hart kasdienybė panaši į nesibaigiančią kelionę: mergina studijuoja Karališkojoje Škotijos konservatorijoje, dažnai lanko Norvegijoje gyvenančią savo šeimą ir Lietuvoje likusius draugus bei gimines. 

Atlikėja teigia, kad artimiausiuose jos planuose – lietuviškas kūrinys. 

Paola Hart 2017-aisiais iškovojo trečiąją vietą konkurse „X faktorius“ ir buvo išskirta kaip viena balsingiausių atlikėjų projekte. Taip pat tais pačiais metais ji įsitvirtino geriausiųjų atlikėjų penketuke ir pelnė diplomantės vardą konkurse „Slavianskij Bazar“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.