Duetas „Black Water“ klausytojus kviečia į ypatingą koncertą: tilps tik 70 klausytojų

Šį ketvirtadienį, rugpjūčio 30 d., „Runemark Records“ ir „MAMA Studios“ atveria įrašų studijos duris elektronikai.

„Black Water“.<br> N.Žilinskaitės nuotr.
„Black Water“.<br> N.Žilinskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2018, 2:06 PM, atnaujinta Aug 28, 2018, 2:12 PM

Kartą per mėnesį talentingi elektroninės muzikos kūrėjai čia surengs ir įrašys po vieną gyvą pasirodymą.

„Runemark Records“ įkūrėjas Marijus Adomaitis, žinomas Ten Walls pseudonimu, pirmam pasirodymui pasirinko elektroninės muzikos kūrėjus iš Vilniaus – „Black Water“.

Neatsitiktinai. Rugsėjo mėnesį „Black Water“ debiutuoja „Runemark Records“ įrašų kompanijoje su išleidžiamu EP „Talking Red Lights“. 

Išskirtiniais gyvais pasirodymais garsėjantis duetas ruošia programą, kurioje jausis ir alternatyvios „juodo vandens“ gelmės. „Black Water“ gerbėjai pasirodymo metu išgirs ne tik populiariausius dueto kūrinius, bet ir pirmieji turės galimybę susipažinti busimo EP naujienomis.

Klampūs ir vaizduotę jaudinančiai dirginantys „Black Water“ kūriniai, nukelia į negirdėtą šokių aikštelę, kurioje maišosi elektronika, minimal, techno ir hauso skambesiai, taip, kaip jie suskamba tik juodu vandeniu srūvančiose „Black Water“ kūrėjų galvose.

Dar 1986-aisiais įkurta „MAMA Studios“ šį ketvirtadienį pavirs 70 kv. m. koncertine erdve, kurioje tilps iki 70 žmonių. Mažiau yra daugiau, todėl išankstinė rezervacija į koncertą būtina. Tai padaryti galima įsigyjant bilietus čia arba registruojantis el. paštu arunas@mamastudios.eu

„MAMA Studios“ studija yra įsikūrusi Žvėryne – Mickevičiaus g. 29, Vilniuje, šalia Kompozitorių namų. „Black Water“ pasirodymas joje įvyks rugpjūčio 30 d., 19 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.