Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Buvęs Arianos Grande mylimasis reperis Macas Milleris rastas negyvas savo namuose

Žinomas JAV reperis Macas Milleris (26 m.) rastas negyvas savo namuose Los Andžele.

Mac Milleris buvo populiarus repo atlikėjas, kuris kelerius metus draugavo su žinoma atlikėja Ariana Grande.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Mac Milleris buvo populiarus repo atlikėjas, kuris kelerius metus draugavo su žinoma atlikėja Ariana Grande.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Macas Milleris (dešinėje) buvo sėkmingas atlikėjas ir prodiuseris.<br> Scanpix nuotr.
Macas Milleris (dešinėje) buvo sėkmingas atlikėjas ir prodiuseris.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 8, 2018, 12:34 AM, atnaujinta Sep 8, 2018, 11:39 PM

Įtariama, jog vaikinas perdozavo narkotinių medžiagų, pranešė JAV žiniasklaida.

Prieš kelis mėnesius savo 5-ąjį albumą išleidęs ir savo muzikos brandumo palankių kritikų atsiliepimų pelnęs atlikėjas buvo rastas be sąmonės savo namuose Los Andžele. Atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo vyro mirtį, nurodė koronerio biuras.

Žinią apie M.Millerio mirtį patvirtino jo šeima. Jos pranešime sakoma, kad dainininkas, kurio tikrasis vardas – Malcolmas McCormickas, buvo „ryški šviesa šiame pasaulyje savo šeimai, draugams ir gerbėjams“.

Nei medikai, nei nei artimieji neatskleidė dainininko mirties priežasties, bet garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ, pirmasis paskelbęs šią žinią, citavo neįvardytus šaltinius, sakiusius, kad jis perdozavo vaistų.

M.Milleris mirė praėjus keliems mėnesiams po didelio dėmesio sulaukusių dvejus metus trukusių romantiškų ryšių su popmuzikos superžvaigžde A.Grande nutrūkimo. Daugelis teigė, kad šie santykiai reperiui teikė įkvėpimo kurti dainas.

A.Grande kaip kviestinė žvaigždė prisidėjo kuriant M. Millerio 2016 metų albumą „The Divine Feminine“. Metais vėliau reperis, užsidėjęs nuo jo įvaizdžio neatsiejamą beisbolo kepuraitę atgal atgręžtu snapeliu, pasitiko A.Grande oro uoste, kai dainininkė grįžo į Jungtines Valstijas po pražūtingos atakos, įvykdytos per jos koncertą Anglijos mieste Mančesteryje.

Gegužę, tuojau po jų išsiskyrimo, M.Milleris sudaužė savo automobilį ir buvo apkaltintas vairavęs apsvaigęs.

Tuo metu A.Grande socialiniuose tinkluose rašė, kad ilgai stengėsi padėti M.Milleriui atsikratyti priklausomybės, bet teikė, kad jų ryšiai tapo „toksiški“.

„Nesu nei auklė, nei motina – ir jokia moteris neturėtų jaustis, kad jai reikia tokia būti“, – pažymėjo ji.

A.Grande, tuojau po išsiskyrimo su M. Milleriu susižadėjusi su komiku Pete'u Davidsonu, žinios apie buvusio partnerio mirtį kol kas nekomentavo, bet po virtinės ją kritikuojančių pareiškimų blokavo galimybę rašyti komentarus savo „Instagram“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.