Vilniuje koncertuos vokiečių techno muzikos žvaigždė Paulas Kalkbrenneris

Viena didžiausių Vokietijos techno muzikos žvaigždžių Paulas Kalkbrenneris trečiadienį paskelbė apie naują savo koncertų turą, kurio maršrute įrašyta ir Lietuva.

 Paulas Kalkbrenneris.<br>„Scanpix/Imago“ nuotr.
 Paulas Kalkbrenneris.<br>„Scanpix/Imago“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2018, 12:48 PM, atnaujinta Sep 12, 2018, 12:52 PM

Naują albumą „Parts Of Life“ turo pasirodymuose pristatysiantis elektroninės muzikos kūrėjas ir didžėjus kitų metų sausio 16-ąją gros Vilniaus menų fabrike „Loftas“.

Beje, būtent Vilniuje įvyks pirmasis šio turo pasirodymas Europoje. Po jo P.Kalkbrenneris intensyviai koncertuos iki kovo pabaigos – surengs pasirodymus Latvijoje, Estijoje, Suomijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Danijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Liuksemburge, Belgijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Italijoje ir Prancūzijoje.

41 metų P.Kalkbrennerį ypač išgarsino 2009-aisiais išleistas kūrinys „Sky And Sand“, tapęs dideliu šokių muzikos hitu visoje Europoje.

Jis pagarsėjo ir kaip aktorius – atliko pagrindinį vaidmenį daug dėmesio sulaukusiame filme „Berlin Calling“. Filmas viename Berlyno kino teatrų buvo nuolat rodomas net 145 savaites ir taip sumušė ne vieną rekordą.

P.Kalkbrenneris nuolat kviečiamas groti didžiausiuose planetos šokių muzikos festivaliuose. Jis pagarsėjo ir remiksais, kuriuos sukūrė tokiems atlikėjams kaip „Depeche Mode“, Leonardas Cohenas, Stromae, Lenny Kravitzas ir daugybė kitų.

Šįmet išleistas naujausias Paulo albumas „Parts Of Life“ pakilo į populiariausiųjų dešimtuką Vokietijoje ir Šveicarijoje.

P.Kalkbrennerio vaizdo klipas „Feed Your Head“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.