Kaune – ilgai lauktas britų elektroninės muzikos prodiuseris Actress

Spalio 5 d. Kaune, naktiniame klube „Lizdas“, pasirodys ilgai Lietuvoje lauktas britų elektroninės muzikos prodiuseris, didžėjus bei muzikos leidyklos „Werkdiscs“ įkūrėjas Actress.

 Actress.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Actress.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Mamiko Motto.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Mamiko Motto.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 1:23 PM, atnaujinta Sep 26, 2018, 1:27 PM

Pasaulyje gerai žinomas kūrėjas į „Lizdą“ atvyksta kartu su nauja klubo rezidente, Londone gyvenančia kūrėja bei selektore Mamiko Motto, kuri šį sezoną Kaune prižiūrės naują savo renginių seriją „Gass Station“.

„Prisitraukti tokius festivalius vardus kaip Actress, galinčius tądien gauti puikų koncerto pasiūlymą bet kur kitur pasaulyje, nėra lengva. Ypač į tokį mažą miestą kaip Kaunas ir į tokį nedidelį klubą kaip mūsų“, - pasakoja klubo įkūrėjas Žilvinas Širka, scenoje geriau žinomas kaip Roads.

Iki šio rudens Actress nebuvo grojęs Baltijos šalyse. Pirmasis jo vizitas įvyko rugsėjį, dideliame Estijos festivalyje „Station Narva“, kuriame Actress – vienas iš pagrindinių programos vardų. Antra stotele Baltijos šalyse Actress pasirinko Kauną.

Naujoji klubo rezidentė Mamiko Motto, į kurios kuruojamą renginį atvyksta Actress, yra Jungtinės Karalystės prodiuserė, selektorė ir įrašų kompanijos „GASS“ įkūrėja, taip pat daugeliui melomanų žinoma kaip populiarios internetinės radijo stoties „NTS“ vedėja.

„Ilgai įtikinėti Darreną (Actress tikrasis vardas - Darrenas J. Cunninghamas) atvykti į Kauną neteko. Patikinau jį, kad tai – mėgstamiausia mano vieta Lietuvoje groti. Teigiamų atsiliepimų apie klubą Darrenui papasakojo ir jame jau vizitavę draugai Kanding Ray bei Pariah“, - pasakoja Mamiko Motto.

Renginio metu svečias iš Londono sugros 2 val. trukmės setą. Jam, be abejonės, padės renginio kuratorė Mamiko Motto ir lietuviai: Interiors, sostinės klubo „Kablys“ galva, bei TTT, kurį anksčiau sceneoje buvo galima pažinti kaip Justą Fresh.

„Tokį pasitikėjimą iš užsienio atlikėjų užsitarnavome tik sunkiu darbu. Iki mūsų klubo Kaune ilgus metus nebuvo nė vieno melomaniškos, nekomercinės elektroninės muzikos klubo.

Dabar galime džiaugtis, kad kartais atsivežame didesnius vardus net negu Vilnius, o po pasauline sceną sklando geri atsiliepimai apie labai jaukią, mažą vietą Šiaurės Europoje“, - prideda Žilvinas.

Naująjį sezoną „Lizdas“ pasitinka ir atsinaujindamas patalpas. Specialiai lankytojų patogumui įrenginėjama kur kas didesnė rūbinę, persirengimo kabinos, poilsio erdvė. Visą tai organizatoriai žada pristatyti netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.