„Eurovizijoje“ išgarsėjęs Valdas Lacko pristato naują dainą

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje išpopuliarėjęs atlikėjas Valdas Lacko pristato naują, romantišką dainą „Bekraščiai vandenynai“.

V. Lacko. <br> I. Kuzminskienės nuotr.
V. Lacko. <br> I. Kuzminskienės nuotr.
V. Lacko. <br> I. Kuzminskienės nuotr.
V. Lacko. <br> I. Kuzminskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 27, 2018, 11:06 AM

„Mano naujoji daina – apie bekraštę meilę. Ne apie naujai užgimusį jausmą, bet apie vis augantį, besikeičiantį, stiprėjantį santykį tarp dviejų žmonių“, – pasakojo dainininkas iš Rusnės.

Anot jo, ši daina tarsi sužadina iš naujo įsimylėti šalia tavęs esantį žmogų.

„Ji pabudina naujus, dar gilesnius jausmus. Tikiuosi, kad tokios emocijos aplankys ir mano klausytojus“, – sakė daininkas.

V. Lacko pasakoja, kad ši daina žymi naują jo muzikinio kelio etapą. „Bekraščiai vandenynai“ – stilistiškai kitokia, šiuolaikišku skambesiu muzikanto repertuare išsiskirianti daina, bet tuo pačiu išlaikanti atlikėjo dainoms būdingą melodingumą.

„Mano daina turi ir kitą žinią – visa, kas daroma su atsidavimu – nesibaigia. Labai džiaugiuosi, kad mano muzikinis kelias šiuo metu toks įdomus ir aktyvus – koncertai, renginiai.

Į visus pasirodymus sudedu visą save. Tad tikiuosi, kad ir naujausias kūrinys pasieks ne tik klausytojų ausis, bet ir širdis“, – šypodamasis pokalbį baigė V. Lacko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.