Didžiausias Daddy Was A Milkman koncertas – jau kitą savaitę: „Laukiu kaip vaikas Kalėdų“

„Prieš kelerius metus nebūčiau tuo patikėjęs“, - džiaugiasi atlikėjas Daddy Was A Milkman, jau kitą savaitę surengsiantis didžiausią koncertą savo karjeroje. Spalio 13-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje dainininkas pristatys tai, kam intensyviai ruošiasi jau kelis mėnesius.

Daddy Was A Milkman.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daddy Was A Milkman.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 2, 2018, 1:09 PM, atnaujinta Oct 2, 2018, 1:15 PM

Vos per trejus metus Daddy Was A Milkman tapo vienu populiariausių Lietuvos atlikėjų – tai įrodo ir minioms gerbėjų puikiai žinomi hitai, ir jau trys pelnytos M.A.M.A. apdovanojimų statulėlės.

Kitą šeštadienį, spalio 13-ąją, atlikėjas dar kartą įrodys, kad yra pelnytai vadinamas vienu svarbiausių Lietuvos scenos šio dešimtmečio atradimų. „Žalgirio“ arenoje įvyks jo koncertas, į kurį jau dabar išgraibstyti daugiau nei du trečdaliai bilietų.

Koncerte dainininkas atliks populiariausias savo dainas ir šią savaitę išleidžiamo antrojo albumo „Intimate Us“ kūrinius.

Daddy Was A Milkman - „Breathe In“: 

„Siekiame, kad tai būtų ne tik didžiausias, bet ir visomis prasmėmis kokybiškiausias mūsų koncertas. Esu kiek ramesnis nei pernai, kuomet ruošėmės koncertams Trakų pilyje ar „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje, bet man tai bus nepamatuojamai didžiulis įvykis ir koncerto laukiu kaip mažas vaikas Kalėdų ryto“, - sako Ignas Pociūnas – Daddy Was A Milkman.

Paskutinius bilietus į išskirtinį Daddy Was A Milkman koncertą galima įsigyti visose BILIETAI.LT kasose ir internetu – www.bilietai.lt

Sprendžiant iš žinučių socialiniuose tinkluose, į pasirodymą Kaune rinksis gerbėjai iš visos Lietuvos. Mat Daddy Was A Milkman šįmet nelepino klausytojų soliniais pasirodymais Lietuvoje – grojo tik festivaliuose ir miestų šventėse, o naująjį savo šou šįmet pristatys tik kartą ir tik viename mieste.

Daddy Was A Milkman - „Mr. Nevermet“: 

Specialiai koncertui „Žalgirio“ arenoje ruošiami specialūs techniniai, garso ir vaizdo sprendimai. 

„Tiems, kurie yra lankęsi mūsų koncertuose, jau ne paslaptis, kad mėgstame vizualizacijas. Man labai gražu, kai kūrinį lydi vaizdas, kuris padeda klausytojui „įkristi“ į skleidžiamą nuotaiką, pajusti kaip įmanoma daugiau. 

Liksime ištikimi sau, bet prie to dar didesnį dėmesį skirsime apšvietimo sprendimams ir jų skoningam pritaikymui. Tikimės maloniai nustebinti. Norime vientisumo, estetikos, siekiame sklandaus koncerto su mažiau pauzių, todėl kolegos sakė, kad man tiek daug kalbėti nebeleis“, - juokiasi Daddy Was A Milkman.

Koncertą didžiausioje Lietuvos arenoje atlikėjas vadina drąsios svajonės išsipildymu, tačiau ne mažiau džiaugiasi ir kita svarbia savo karjeros naujiena – šią savaitę išleidžiamu antruoju, dvigubu albumu „Intimate Us“.

„Jis yra įvairesnis savo stilistika, nuotaikomis ir dar atviresnis nei mano pirmasis albumas „Daydreaming“. Leidžiant pirmąjį albumą, kaip ir daugumai muzikantų, dar nebuvo tiek kantrybės - norėjosi jį kuo greičiau laikyti rankoje ir džiaugtis, kad jis apskritai išvydo dienos šviesą. Tuo tarpu naujasis albumas yra vientisesnis ir visapusiškai išbaigtas, juo nepaprastai džiaugiamės visi, kurie prisidėjome. 

Bet abu albumai panašūs tuo, kad viskas juose tikra, nėra nei vienos išgalvotos, netikros patirties ar istorijos. Kiekviena daina turi savo pasakojimą ir priežastį, o naujasis albumas ir aiškią temą – intymumą“, - pasakoja Daddy Was A Milkman.

Daugiau detalių apie naująjį albumą jis ketina atskleisti jaukiame pristatymo renginyje, kuris šį penktadienį, 19 valandą, įvyks Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame „Rūdninkų knygyne“.

Ten apsilankę gerbėjai galės ne tik iš pirmų lūpų išgirsti apie „Intimate Us“ kūrimo procesą, bet ir pirmieji įsigyti šį albumą – žinoma, su atlikėjo autografu.

Daddy Was A Milkman - „Let It Go“: 

Koncertui Kaune besiruošiantis Daddy Was A Milkman dar šiais metais padarys ir tai, ko iki šiol nėra išdrįsęs nė vienas mūsų šalies atlikėjas. Lapkričio 22-ąją jo koncertas įvyks didžiausioje Latvijos salėje – Rygos arenoje.

Latvijoje jau gerai žinomas, dusyk didžiausiame šios šalies festivalyje „Positivus“ ir vienoje svarbiausių Rygos salių „Palladium“ koncertavęs lietuvis šįkart užsibrėžė dar didesnį tikslą. Jo ryžtas žengti į Rygos areną nustebino net ir žinomus latvių muzikantus, tačiau rizika pasiteisino – bilietai į koncertą Latvijoje perkami puikiai.

„Jausti tokį palaikymą svetur yra neįtikėtina. Būti išgirstam neretai sunku ir savo šalyje, bet mums tai pasisekė ir Latvijoje. Tuomet supranti, kad muzika neturi ribų, ji vienija ir tuo pat metu leidžia dalintis patirtimis, nuotaikomis, padeda suprasti vieni kitus ir nesant pažįstamais. Tai reiškia be galo daug ir įkvepia drąsesniems tikslams. Tikėtina, kad kitais metais bandysime siekti  dar toliau“, - užsimena Daddy Was A Milkman, kol kas sutelkęs visą dėmesį į artėjantį koncertą Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.