Naują dainą pristatančios atlikėjos Dagnos gyvenime - džiugūs pokyčiai

Dainininkės Dagnos gyvenime – nauji pasiekimai ir iššūkiai.

 Dagna.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Dagna.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-08 17:15, atnaujinta 2018-10-08 17:20

Įgyvendinusi vieną didžiausių savo siekių, atlikėja pristato naują dainą „Leisk sau“ ir džiaugiasi debiutu Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

Muzikos prodiuserių Kasparo Meginio ir Edgaro Žaltausko kurta daina „Leisk sau“ – trečias Dagnos ir šių muzikantų bendras kūrinys.

„Dauguma prieš tai išleistų mano dainų buvo anglų kalba, tad džiaugiuosi, jog šį kartą klausytojai išgirs kūrinį mūsų kalba. Džiaugiuosi dvigubai, nes ji neša pozityvią žinutę – motyvaciją būti savimi ir daryti tai, kas miela širdžiai“, – sakė atlikėja.

XXI a., kai visi skubame siekti, pirmauti, įgyvendinti, kartais pamirštame, ko išties norime ir patys save įspraudžiame į rėmus. Iš jų ištrūkti nėra lengva, tačiau daina „Leisk sau“ leis bent kelioms minutėms stabtelti ir lengviau įkvėpti, o iškvėpus leistis į vidinės laisvės paieškas. 

Ši naujiena nėra vienintelė atlikėjos horizonte. Visada akcentuojanti profesionalumą ir jo siekianti, mergina pavasarį baigė VDU Muzikos akademijos klasikinio dainavimo magistro studijas.

„Tai vieno iš svarbiausių mano tikslų įgyvendinimas. Šių mokslų diplomas – sunkaus darbo vaisius, siekiant ne tik vadintis, bet ir būti profesionalia dainininke. Ir man pavyko“, – džiaugsmo neslėpė Dagna.

Naujasis jos kūrinys:

Dar vienas ryškus posūkis Dagnos karjeroje – vaidmuo Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

Atlikėja debiutavo pagal Roberto Louiso Stevensono romantinę filosofinę novelę „Nepaprasta daktaro Džekilo ir misterio Haido istorija“ sukurtame miuzikle „Džekilas ir Haidas“. Čia ji atliko vieną pagrindinių vaidmenų.   

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.