Ketvirtadienį lrytas.lt konferencijoje – naują klipą pristatanti Monika Linkytė

Žinoma popmuzikos atlikėja Monika Linkytė ketvirtadienį lankysis tiesioginėje portalo lrytas.lt konferencijoje, kurioje pristatys savo naują vaizdo klipą.

Monika Linkytė.<br>D.Umbraso nuotr.
Monika Linkytė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2018, 6:06 AM

M.A.M.A. apdovanojimų laureatė, kuri prieš kelerius metus atstovavo Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse, nestovi vietoje – šiais metais išleido minialbumą “Old Love”, o rugpjūtį Trakų pilyje surengė išskirtinį koncertą su Londono gospelų choru.

Šiandien ji vėl turi naujienų – ketvirtadienį 11 val. 30 min. tiesioginėje lrytas.lt konferencijoje pristatys naują vaizdo klipą „Ant pasaulio krašto“.

„Ši daina apie mane: kad niekada nepamirščiau, jog net tamsiausioj nakty, aš pati esu savo šviesa. Kad nebijočiau pasiklysti ir tada ieškoti savo atsakymų. Kad nebijočiau savo liūdesio, nes jame galiu surasti tai, kas iš tiesų man yra laimė. 

Ši daina ir apie jus, jei nors kartą jautėtės pasiklydę savyje, bet kartu žinojote, jog kiekviena spalva jus ir padaro tuo, kuo iš tiesų esate“, - apie naujojo vaizdo klipo idėją pasakoja Monika. 

Konferencijos metu M.Linkytė papasakos apie savo artimiausius kūrybinius ir gyvenimo planus. Užduoti klausimų dainininkei galės ir lrytas.lt skaitytojai – tai bus galima padaryti komentarų langeliuose naujienų portale ir jo paskyroje feisbuke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.