Vilniuje koncertuosiantis Tomas Odellas išleido naują albumą

Sausio pabaigoje išskirtinį koncertą Kongresų rūmuose surengsianti populiari britų muzikos žvaigždė Tomas Odellas šiandien išleido naują studijinį albumą. Žinomas dainų autorius ir atlikėjas pristatė jau trečią studijinį darbą „Jubilee Road“. Būtent šio albumo dainas ir geriausius savo hitus Tom Odell atlieka „Jubilee Road Tour“ pasaulinėse gastrolėse, kurių koncertas Lietuvos sostinėje įvyks sausio 28 d.

 T. Odellas.
 T. Odellas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2018, 4:06 PM

„Šiandien išleistas mano trečiasis albumas „Jubilee Road“, todėl turiu prisipažinti, kad jaučiuosi labai laimingas. Nieko negaliu padaryti, tačiau manęs neapleidžia jausmas, kad tai yra būtent toks albumas, kokį siekiau įrašyti visos savo karjeros metu. Jame tilpo pastarieji dešimt metų, per kuriuos nesustojamai kūriau naujas dainas ir koncertavau po visą pasaulį.

Tikiuosi, kad jums jis patiks, nes man labai patiko jį kurti ir įrašinėti. Noriu padėkoti grupei muzikantų, kurie grojo įrašuose: Max Clilverd, Max Goff ir Andy Burrows. Taip pat talentingajam prodiuseriui Ben Baptie ir visiems kitiems žmonėms, kurie dalyvavo šiame procese. Tačiau labiausiai noriu šį albumą dedikuoti jums.

Tiems, kurie palaikė mane nuo pat pradžių, kurie siuntė palaikymo žinutes ir tiems, kurie atėję į koncertus dainavo iš visos širdies. Albumą skiriu būtent jums, nes be jūsų pasirodymai būtų nuobodūs, įrašų studijos čekiai nebūtų apmokėti ir šis albumas apskritai neegzistuotų“, – sakė Tomas Odellas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.