Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su 15 metų jaunesniu vyru pristatė dainą

Regis, Lietuvos muzikos padangėje gimė dar vienas duetas: Rūta Lukoševičiūtė – Daudienė uždainavo kartu su savo sutuoktiniu Mariumi Dauda: jiedu įrašė dainą „Ten, kur šilta“.

 Rūta su vyru Mariumi. <br> LR archyvo nuotr. 
 Rūta su vyru Mariumi. <br> LR archyvo nuotr. 
 Rūta su vyru Mariumi. <br> LR archyvo nuotr. 
 Rūta su vyru Mariumi. <br> LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 29, 2018, 1:27 PM, atnaujinta Oct 29, 2018, 3:06 PM

Ar čia buvo jos iniciatyva, kad Marius pradėjo dainuoti?

„Man pasisekė, kad turiu žmogų, kuriam muzika – tiesiog įaugus kraujyje. Jo tėtis gražiai groja gitara, o aš pati buvau maloniai nustebusi, sužinojusi, kad Marius, dar mokydamasis mokykloje, namų sąlygomis buvo įrašęs dainų albumą, kuriose pats dainuoja“, - pasakojo žinoma moteris.

Noras kartu įrašyti dainą sutuoktiniams kirbėjo jau seniai, ir dabar svajonė tapo realybe: „Pastaruoju metu tiek daug darbų, kad vis dažniau Mariui užsimindavau, kaip smagu būtų pabėgti ten, kur šilta. Taip ir gimė ši daina – apie atostogas, gerą nuotaiką, šilumą, jūrą ir džiaugsmą vien dėl to, kad gyvename“, - pasakojo RutaLu.

Muziką dainai sukūrė vienas populiariausių šių dienų muzikos autorių Paulius Jasiūnas, o žodžius dainai parašė pati Rūta.

„Muzika lengva, skleidžianti geras emocijas,  o dainos tekstas – paprastas, gyvenimiškas, kiekvienam suprantamas ir greitai įsimenamas“, - šypsojosi atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.