Naujas Tomo Odello albumas pretenduoja tapti perkamiausiu Didžiojoje Britanijoje

Netrukus Vilniuje koncertuosiančio atlikėjo Tom Odell albumas pretenduoja tapti perkamiausiu įrašu Didžiojoje Britanijoje. Praėjusią savaitę britų muzikos žvaigždė išleido trečią studijinį darbą „Jubilee Road“. Paskelbus preliminarius savaitės vidurio pardavimo rezultatus, paaiškėjo, kad Tom Odell įrašas yra vienas iš realių pretendentų debiutuoti populiariausių albumų dešimtuko viršūnėje. Būtent šio albumo dainas ir geriausius savo hitus Tom Odell atliks „Jubilee Road Tour“ pasaulinių gastrolių koncerte, kuris sostinės Kongresų rūmuose įvyks sausio 28 d.

Tomas Odellas. <br>Organizatorių nuotr. 
Tomas Odellas. <br>Organizatorių nuotr. 
Andrea Bocelli. <br>Organizatorių nuotr. 
Andrea Bocelli. <br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 31, 2018, 1:31 PM

„Nieko negaliu padaryti, tačiau manęs neapleidžia jausmas, kad tai yra būtent toks albumas, kokį siekiau įrašyti visos savo karjeros metu. Jame tilpo pastarieji dešimt metų, per kuriuos nesustodamas kūriau naujas dainas ir koncertavau po visą pasaulį. Tikiuosi, kad jums jis patiks, nes man labai patiko jį kurti ir įrašinėti“, – pristatydamas albumą sakė Tom Odell.

Didžiausiu Tom Odell konkurentu yra Andrea Bocelli su albumu „Si“. Pirmasis italų tenoro originalių dainų įrašas, kuriame yra kartu su Ed Sheeran, Dua Lipa ir Josh Groban atlikti kūriniai, kol kas pirmauja: „Si“ nupirkta 2500 kopijų daugiau, nei „Jubilee Road“. Be to, kovoje dėl Nr. 1 titulo dalyvauja ir kino filmo „A Star Is Born“ garso takelis, nuo Tom Odell albumo atsiliekantis vos 500 kopijų.

Prognozuojama, kad šią savaitę į perkamiausių Didžiojoje Britanijoje albumų sąrašą taip pat pateks „Queen“ geriausių hitų rinkinys „Platinum Collection“, „Radiohead“ lyderio Thom Yorke sukurtas siaubo filmo „Suspiria“ garso takelis, grupės „Culture Club“ ir Boy George naujas albumas „Life“ ir netoli Top 10 ribos debiutuosiantis dainininkės Robyn darbas „Honey“

Išskirtinį Tom Odell koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet Vilniuje surengsiantis populiarios britų grupės „Jungle“ pasirodymą, užburiantį vokiečių pianisto Niklas Paschburg koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje, dainininkės Erica Jennings ir maestro Petro Geniušo šventinius koncertus, Vokietijos techno žvaigždės Paulo Kalkbrennerio pasirodymą ir didžiausias draugų Kalėdas Žalgirio arenoje – „Radistai DJs & Friends Arena Show“, taip pat kitais metais vyksiantčius magiškus „Disney On Ice“ šou „Stebuklinga ledo pasaka“, operos legendos Placido Domingo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertą, Islandijos muzikos atlikėjo Ólafuro Arnaldso ir grupės „Genesis“ gitaristo Steve'o Hacketto pasirodymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.