Didžiulio susidomėjimo sulaukę „Lemon Joy“ savo turą papildys dar vienu koncertu

Prieš kelias savaites paskelbusi apie savo 25-erių metų jubiliejinį turą grupė „Lemon Joy“ sulaukė didelio susidomėjimo ne tik iš žiūrovų, bet ir iš koncertų organizatorių. Iš pradžių planavusi šventinius pasirodymus surengti šešiuose miestuose Šiauliuose, Vilniuje, Kaune, Marijampolėje, Panevėžyje ir Palangoje, grupė prijungia dar vieną – kovo 1 dieną Alytaus miesto teatre.

Grupė Lemon Joy. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Grupė Lemon Joy. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2018, 1:48 PM

Tokiu būdu „Lemon Joy 25“ turas startuos būtent Alytuje. Prisiminimai apie šį miestą grupei ypač malonūs po prieš dvejus metus surengto anšlaginio „Willkommen“ turo koncerto. Pasak „Lemon Joy“ lyderio Igorio Kofo, grupė labai vertina parodytą susidomėjimą.

Jubiliejiniuose koncertuose „Lemon Joy“ atliks geriausias dainas iš viso grupės gyvavimo laikotarpio. Dėl šios priežasties turo reklamoje grupė neria į prisiminimus ir koncertų vizualikoje naudoja kadrus iš skirtingų laikmečių. Paskelbdama jubiliejinį turą grupė nustebino gerbėjus pasidalindama pirmuoju, gerokai primirštu savo įvaizdžiu iš 1996-ųjų metų, kai buvo išleistas pirmasis grupės albumas „Glostyk“.

Šiandien savo turą papildę Alytumi muzikantai „Facebooke“ dalinasi naujais vizualais, šįkart iš albumo „Super“ fotosesijos. Šį albumą ruošdamasi šventinėms gastrolėms grupė prieš kelias savaites perleido kompaktinės plokštelės ir skaitmeniniu formatais. „Nekantriai laukiame susitikimo su gerbėjais, ruošiame muzikinius netikėtumus ir tai tikrai ne paskutinė staigmena klausytojams“, – užsiminė Igoris Kofas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.