Kazimieras Likša gerbėjams dovanos dvigubą staigmeną: naują albumą ir koncertinį turą

Buvęs grupės „Karma“ lyderis, muzikos ir tekstų autorius Kazimieras Likša gerbėjams ruošia dvigubą dovaną. Atlikėjas skelbia koncertinį turą, kurio metu pristatys naują studijinį albumą. Kitų metų pavasarį Kazimieras Likša surengs net tris koncertus didžiuosiuose šalies miestuose: kovo 21 d. „Tamsta“ klube Vilniuje, kovo 22 d. Kauno Kultūros centre ir kovo 23 d. Kultūros fabrike Klaipėdoje. Koncertuose atlikėjas pristatys naująjį solo albumą „Tavo mylimiausia daina“ ir atliks didžiausius savo hitus.

 K. Likša.
 K. Likša.
 K. Likša.
 K. Likša.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 4, 2018, 11:58 AM

Kazimieras Likša – „Per pusę“:

„Koncertinis turas yra geriausia dovana muzikantui po sunkaus ir ilgo darbo kuriant dainas ir po to jas įrašinėjant įrašų studijoje. Tai metas, kuomet galima su visa energija atskleisti tai, ką taip ilgai kūrei. Nekantrauju pasidalinti naujausio albumo dainomis su visais, kas tik norės pasiklausyti“, – apie albumą „Tavo mylimiausia daina“ sako Kazimieras Likša.

Naująjį albumą, kuris vadinasi taip pat kaip ir koncertinis turas, atlikėjas dedikuoja savo žmonai, nes visos dainos vienaip ar kitaip yra susijusios su judviejų bendru gyvenimu ir patirtais įvykiais. Naujas dainas Kazimieras Likša įrašė padedamas „Ymir Audio“ studijoje dirbančio norvegų prodiuserio Snorre Bergerud.

Kazimieras Likša – „Degančios žvaigždės“: 

„Žinau, kad atlikėjai neretai taip kalba apie savo naujus darbus, tačiau šį kartą galiu drąsiai sakyti, kad tai yra stipriausias mano muzikinis darbas. Ypatingai muzikine prasme“, – teigia Kazimieras Likša. „Prie to smarkiai prisidėjo prodiuseris Snorre Bergerud. Išgirdęs tik akustines dainų versijas, jis buvo įsitikinęs šio albumo sėkme ir neleido man tuo abejoti. Šį kartą nebandžiau specialiai bėgti nuo savęs, o atvirkščiai mėginau pripažinti tai, kuo esu iš tiesų. Tiesiog ateikite ir pasiklausykite, tikiu, kad kiekvienas albume rasite kažką artimo sau“.

Prieš dvejus metus pradėjęs solinę karjerą ir jau pristatęs debiutinį albumą, daugumai gerbėjų žinomas kaip buvusios muzikinės grupės „Karma“ vokalistas ir dainų autorius Kazimieras Likša savo kelią muzikoje pradėjo 2009 m., kada vos baigęs mokslus buvo pakviestas „apšildyti“ Andriaus Mamontovo „1000 koncertų turo“ koncertus. Tais pačiais metais Kazimieras įkūrė grupę „Karma“, kuri gyvavo iki 2015 m. „Karma“ išleido mini-albumą „Kitaip“ EP ir du studijinius albumus „Užsimerksiu“ bei „Gyvenimo pradžia“. Grupė „Karma“ surengė keletą turų po Lietuvą, taip pat koncertavo Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Airijoje ir Anglijoje. 2013 m. grupė buvo pristatyta „Geriausios metų roko grupės“ titului laimėti „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijoje.

Kazimieras Likša – „Surask mane“:

Savarankišką karjerą pradėjęs Kazimieras Likšą 2017 m. išleido debiutinį solo albumą „Per pusę“ ir geriausių grupės „Karma“ bei savo dainų rinkinį, kurį įrašė kartu su styginių orkestru. Abu albumai buvo pristatyti koncertinėse gastrolėse po Lietuvą. 2018-uosius metus Kazimieras Likša pradėjo triumfuodamas – „MAMA“ apdovanojimuose jis buvo nominuotas „Geriausio metų atlikėjo“ prizui laimėti, dėl kurio varžėsi su Donatu Montvydu, „Ten Walls“ ir „Daddy Was A Milkman“. Naujuosius metus Kazimieras Likša pradės išleisdamas kartu su žinomu norvegų prodiuseriu Snorre Bergerud įrašytą naują solo albumą „Tavo mylimiausia daina“, kurį pristatys koncertuos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Kazimiero Likšos koncertinį turą „Tavo mylimiausia daina“ pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet surengsiantis du išskirtinius Erica Jennings ir Petro Geniušo koncertus Vilniuje, Kauną sudrebinančias didžiausias draugų Kalėdas „Radistai DJ‘s & Friends Arena Show“, kitąmet vyksiančius Vokietijos techno muzikos žvaigždės Paul Kalkbrenner pasirodymą menų fabrike „Loftas“, Monikos Linkytės ir garsiojo „London Community Gospel Choir“ turą po Lietuvą, Vilniuje vyksiančius garsiojo britų atlikėjo Tom Odell pasirodymą ir įspūdingus „Disney On Ice“ šou „Stebuklinga ledo pasaka“, operos grando Placido Domingo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertą Kaune, Vilniuje įvyksiantį Islandijos muzikos atlikėjo Ólafur Arnalds pasirodymą, stebuklingus garsiausio pasaulyje žirgų šou „Apassionata“ Kaune, legendinio grupės „Genesis“ gitaristo Steve Hackett pasirodymą sostinėje ir Trakų pilyje vyksiantį „Ten Walls“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertą „Symphony“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.